Nieuw op Netflix in januari

in januari op Netflix

New year, new Netflix series. In de eerste maand van het nieuwe jaar trapt Netflix af met een hoop nieuwe series en seizoenen. In dit artikel vind je alvast een overzicht met wat je kunt verwachten in januari op Netflix. Tijd om je what to watch lijstje te vullen.

Messiah
Vanaf 1 januari

Deze serie gaat over de moderne wereld waarin plots een man opduikt genaamd Al-Masih (gespeeld door Mehdi Dehbi), hij preekt over God en verricht wonderen. Hierdoor krijgt hij een hoop volgelingen achter zich. Een CIA-agente genaamd Eva Geller (gespeeld door Michelle Monaghan) vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit naar de mysterieuze man.Ares
Vanaf 17 januari

Deze duistere serie is de allereerste Nederlandse Netflix Original. Het gaat over de vrienden Rosa (Jade Olieberg) en Jacob (Tobias Kersloot). De studenten treden toe tot een geheim genootschap in Amsterdam. Nu blijkt dat de groep niet alleen meer mogelijkheden geeft maar ook veel geheimen bewaart.

Dracula
Vanaf 1 januari

Voor de liefhebbers van vampierenseries is er deze maand weer iets nieuws, namelijk de serie Dracula. Het is een korte serie met drie afleveringen rond de 90 minuten. Het is een samenwerking met de BBC en de makers Steven Moffat en Mark Gatiss (ook wel bekend van Sherlock). Gebaseerd op de wereldberoemde klassieker Dracula speelt het verhaal zich af in 1897 en gaat hij op zoek naar bloed.

Spinning Out
Vanaf 1 januari

Kijk je tijdens de Olympische Winterspelen steevast naar het kunstschaatsen? Kaya Scodelario (ook wel bekend van Skins en The Maze Runner) speelt in de serie Spinning Out de kunstschaatsster Kat Baker. Je volgt haar op haar weg naar Olympisch goud, met al haar persoonlijke problemen op en naast het ijs.

Chilling Adventures of Sabrina seizoen 3
Vanaf 24 januari

Seizoen 3 oftewel ‘part 3’ van deze heksenserie zal eind januari op Netflix komen te staan. Dit nieuwe seizoen belooft een stuk duisterder te worden, blijkt uit de aankondiging van Netflix waarin Sabrina zegt: ‘Welcome to hell’.

Sex Education seizoen 2
Vanaf 17 januari

Yes, één van onze favoriete series komt deze maand terug met een nieuw seizoen. Waar dit seizoen over gaat lees je in ons artikel Netflix-serie Sex Education komt terug in 2020.

The Circle
Vanaf 1 januari en tot 15 januari nieuwe afleveringen

Deze Amerikaanse realityserie is all about social media. Het programma bestaat uit acht deelnemers. Zij zitten allemaal in hetzelfde gebouw maar praten alleen met elkaar via de app ‘The Circle’. Elke deelnemer maakt een account aan, waarin hij/zij zelf kiest hoe diegene het invult. Kiezen ze voor een foto van zichzelf of misschien van heel iemand anders? Wie uiteindelijk het populairste account heeft van de acht, wint het spel en dus ook 100.000 dollar.

How to Get Away with Murder seizoen 5
Vanaf 1 januari

De groep is terug en hun verhaal gaat verder. Het seizoen lijkt vrolijk te beginnen met een bruiloft. Maar verwacht dit seizoen weer veel rechtszaken, drama en manieren voor het verbergen van hun geheimen.

Nog meer series in januari op Netflix:

Vikings seizoen 1 t/m 5 vanaf 1 januari, lees hierover in het artikel Hitserie ‘Vikings’ nu ook op Netflix.
Gomorra seizoen 4 vanaf 1 januari
Anne met een E seizoen 3 vanaf 3 januari
Cheer vanaf 8 januari
The Last Kingdom seizoen 3 vanaf 9 januari
Titans seizoen 2 vanaf 10 januari
I am a Killer seizoen 2 vanaf 31 januari

Geschreven door: Jara Goeijenbier
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook