Nieuw op Netflix in juli

best bekeken serie op Netflix

Uiteraard is er ook op Netflix in juli ook weer van alles te bekijken. Zo staat het derde seizoen van Stranger Things op de planning en kunnen we ook genieten van nieuwe seizoenen van Workin’ Moms en Orange is the New Black! Lees hier wat er allemaal Nieuw op Netflix in juli te zien is.

Stranger Things seizoen 3
beschikbaar vanaf: 4 juli 2019
Will, Mike, Lucas, Duncan en natuurlijk Eleven keren weer terug in het derde seizoen van deze geweldige serie. Het verhaal speelt zich af in Hawkins, in de zomer van 1985. De groep viert zomervakantie en krijgen te maken met alledaagse dingen als vriendschappen, bijbaantjes, zwembaden, liefde en meer. En het zou Hawkins niet zijn als dat veel, veel meer zou zijn. Uiteraard zijn er weer allerlei menselijke en monsterlijke bedreigingen en speelt de Upside Down daarin ook een rol. Bekijk hieronder de trailer.Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019: Freshly Brewed
beschikbaar vanaf: 19 juli 2019
In een rijdende talkshow gaat Jerry Seinfeld op stap met de scherpste comedians van de VS. Koffie, comedy en klassieke auto’s komen samen in hun avontuurlijke ritten.

La Casa de Papel, Part 3
beschikbaar vanaf: 19 juli 2019
Een van onze favoriete series is terug met het derde deel. Bekijk hieronder de trailer


Typewriter
beschikbaar vanaf: 19 juli 2019
Bekijk hieronder de teaser.

Queer Eye, seizoen 4
beschikbaar vanaf: 19 juli 2019
Leg de zakdoekjes maar klaar! Deze gloednieuwe ‘Fab Five’ komen met hippe tips, emotioneel geladen make-overs en oprechte ontboezemingen die allerlei gevoelens losmaken. Een serie die heerlijk wegkijkt.

Workin’ Moms, seizoen 2
beschikbaar vanaf : 25 juli 2019
Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

Another Life
beschikbaar vanaf: 25 juli 2019
Astronaute Niko Breckenridge en haar jonge team lopen groot gevaar tijdens een riskante onderzoeksmissie naar de oorsprong van een buitenaards object.

Orange is the New Black seizoen 7
beschikbaar vanaf: 26 juli 2019
Deze met een Emmy bekroonde serie van de maker van ‘Weeds’ is het verhaal van een gegoede New Yorkse die in een vrouwenbajes belandt door een misdaad uit haar verleden. We zijn inmiddels al aanbeland bij het zevende seizoen en (snik) laatste seizoen. Bekijk hieronder de teaser.

My First First Love, seizoen 2
beschikbaar vanaf: 26 juli 2019
Bekijk hieronder de trailer.

Sugar Rush, seizoen 2
beschikbaar vanaf: 26 juli 2019
Een aanrader voor diegenen die houden van kookprogramma’s. Bekijk hieronder de trailer.


© Alles over Series

Lees ook