Nieuw op Netflix in juli

Best bekeken Netflix Originals

Tijdens je vakantie hoef je je zeker niet te vervelen. Netflix komt namelijk weer met een heleboel mooie dingen de komende maand. Hieronder een lijstje van de nieuwe series en afleveringen zodat je weet wat je kan kijken in juli.

Good Girls Seizoen 1
Vanaf: 3 juliNa een lang en onschuldig bestaan zijn de drie vrouwen het eigenlijk wel zat. Ze besluiten dat ze hun leven terug willen na alle tegenslagen die ze hebben gehad en kiezen het criminele pad, wat zorgt voor spannende en grappige situaties.

Anne with an E Seizoen 2
Vanaf: 6 juli

Ze wordt geadopteerd door haar broer en zus die toch echt dachten dat ze een jongen zouden ontvangen. Ondanks dat Anne Shirley niet echt gewenst is en ook niet zo goed in de smaak valt bij haar leeftijdsgenootjes probeert ze er maar het beste van te maken, door middel van haar fantasie. Het tweede seizoen kan je volgende maand zien op Netflix.

COMEDIANS IN CARS GETTING COFFEE: NEW 2018: FRESHLY BREWED
Vanaf: 6 juli

Het doet denken aan de carpoole karaoke. Het is Jerry Seinfeld die in de auto stapt met zijn mede-comedians om ze vervolgens te interviewen, waaruit interessante en vooral grappige discussies ontstaan.

Suits Seizoen 6
Vanaf: 13 juli

De mateloos populaire serie komt met een zesde seizoen naar Netflix. Iedereen is natuurlijk benieuwd hoe het met Mike gaat nu zijn grote geheim op tafel ligt.

The Joel McHale Show (deel 2)
Vanaf: 15 juli

Joel McHale weet iedereen te laten lachen en bespreekt het laatste nieuws in zijn commedy-talkshow. Met sketches en nog veel meer, is dit zeker de moeite waard!

Orange is the new Black Seizoen 6
Vanaf: 27 juli

Een gloednieuw seizoen van Orange is the new Black staat voor de deur. Ook in dit seizoen zijn Piper Chapman en haar mede-gevangen te volgen nadat alle paniek in de gevangenis is uitgebroken en de gevangen moeten verhuizen naar een andere gevangenis.
Wekelijks

The 100 (seizoen 6)
Shooter (seizoen 3)
The Originals (seizoen 5)
Explained (seizoen 1)

Geschreven door: Iris Timmer
Beeld: Jojo Whilden/Netflix


© Alles over Series

Lees ook