Nieuw op Netflix in oktober

Stranger Things 3

Netflix voegt voortdurend nieuwe series toe aan het aanbod, zowel hele seizoenen als nieuwe afleveringen. Hier alles Nieuw op Netflix in oktober.

Gomorrah seizoen 2
Vanaf 1 oktober
De serie speelt zich af in het Italiaanse plaatsje Scampia en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Roberto Saviano. Eerder al verscheen er een film en een eerste seizoen, maar nu is er een tweede seizoen van de serie gemaakt. Centraal staat de lokale maffia onder leiding van Pietro Savastano, die op gewelddadige wijze leiding geeft aan zijn bende.

Hotel Beau Séjour seizoen 1
Vanaf: 1 oktober
Deze serie heeft een heel origineel uitgangspunt! Een jonge vrouw wordt wakker en ontdekt dat ze net vermoord is. Aangezien ze wil weten wat er precies is gebeurd is gaat ze op onderzoek, waarin ze wordt daarin bijgestaan door vijf mensen die haar kunnen zien.Suburra: la serie seizoen 1
Te zien vanaf: 6 oktober
[i]Suburra la serie[/i] zal de eerste Italiaanse Netflix Original worden. De serie krijgt in totaal tien afleveringen. Het politieke drama draait om drie mannen die belust zijn op macht en geld in Rome.

Mindhunter seizoen 1
Vanaf: 13 oktober:
Twee FBI-agenten ondernemen en sinistere odyssee om te ontdekken hoe je seriemoordenaars op kan sporen. De serie onder meer geregisseerd door David Fincher en gebaseerd op het boek Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit en gebaseerd op profiling binnen de Amerikaanse dienst.

Slasher: Guilty Party seizoen 1
Vanaf: 17 oktober
Een jonge vrouw keert terug naar het kleine stadje waar haar ouders vermoord zijn, en ontdekt al snel dat de reeks moorden weer hervat is. En zoektocht naar de moordenaar begint. Een tweede seizoen staat al op de planning van deze serie!

The Day I Met El Chapo: The Kate del Castillo Story seizoen 1
Vanaf: 20 oktober

Deze drie afleveringen gaan over het interview dat Kate del Castillo had met El Chapo.

Stranger Things seizoen 2
Vanaf: 27 oktober

[i]Stranger Things[/i] is back! In het eerste seizoen maakten we kennis met de personages en leerden we al van alles over de Upside Down. Dit tweede seizoen belooft weer spannend te worden. Netflix heeft er vertrouwen in want seizoenen 3 en 4 zijn ook al besteld!

Grimm seizoen 5
Vanaf: 27 oktober

Het vijfde seizoen dat bestaat uit 22 afleveringen komt in zijn geheel op Netflix te staan. Centraal staat daarin de voortdurende zoektocht van Nick Burkhardt naar bovennatuurlijke wezens.

Afleveringen nieuw op Netflix in oktober

Donderdagen: Designated Survivor seizoen 2
Vanaf: 2 oktober
Elke donderdag is er weer een nieuwe aflevering te zien van deze ABC-serie. Centraal staat Tom Kirkman, die na een terroristische aanslag op het Witte Huis de designated survivor blijkt te zijn en daarmee nieuwe president van de Verenigde Staten wordt. Hij ontrafelt steeds meer van het complot rond de aanslag.

Donderdagen: Dynasty seizoen 1
Vanaf: 12 oktober
In deze reboot van de klassieke jaren ’80 serie volgen we twee van de rijkste families van de Verenigde Staten in hun gevecht om geld.

Vrijdagen: Riverdale seizoen 2
Vanaf: 12 oktober

Ook nieuw op Netflix in oktober zijn nieuwe afleveringen van Riverdale. Archie en zijn maten moeten in Riverdale nog steeds proberen uit te vogelen hoe ze als tiener overal mee om moeten gaan plus met de bovennatuurlijke krachten waar ze mee te maken krijgen.

Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook