Nieuw op Netflix in mei

mei op Netflix

Veel van ons hebben de laatste tijd extra veel Netflix gekeken. Dus dan is het des te fijner dat er weer nieuw aanbod wordt toegevoegd. Lees hier welke series in mei op Netflix te zien zullen zijn.

Hollywood, vanaf 1 mei.
In het naoorlogse Hollywood is een groep ambitieuze acteurs en regisseurs tot bijna alles bereid om hun showbizzdromen waar te maken. De serie is onder meer met Darren Criss van Glee. Bekijk hieronder de trailer.Casi feliz, vanaf 1 mei.
Sebastián is een vrij bekende radio-dj die zijn weg probeert te vinden terwijl hij moet dealen met zijn ex-vrouw (van wie hij nog steeds houdt) en twee kinderen.

Into the Night, vanaf 1 mei.
In deze eerste Belgische serie die door Netflix geproduceerd werd, rijst de vraag of we ‘na een kosmische ramp in staat zijn onze menselijkheid te bewaren op een nachtvlucht vanuit Brussel’. Bekijk hieronder de trailer.

Workin’ Moms: seizoen 4, vanaf 6 mei.
Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.

Dead to Me: seizoen 2, vanaf 8 mei.
Een heetgebakerde weduwe is op zoek naar de doorrijder die haar man doodreed. Ze ontmoet een excentrieke optimist die niet is wat ze lijkt te zijn. Bekijk hieronder de trailer.

The Eddy, vanaf 8 mei.
De eigenaar van een Parijse jazzclub laat zich in met gevaarlijke criminelen terwijl hij vecht om zijn bedrijf, zijn band en zijn tienerdochter te beschermen.

White Lines, vanaf 15 mei.
Het lichaam van een legendarische dj uit Manchester wordt twintig jaar na zijn verdwijning op het eiland Ibiza gevonden. Zijn zus besluit om naar het eiland te reizen om de dood van haar broer verder te onderzoeken, waarbij ze diep in het beruchte nachtleven van Ibiza duikt. White Lines is de nieuwe Netflix-serie van Álex Pina, de schrijver van La Casa de Papel. Bekijk hieronder de trailer.

Sweet Magnolias, vanaf 19 mei.
Maddie Townsend moet veel ballen in de lucht houden: ze heeft drie kinderen, een ontrouwe man en een onverwachte bewonderaar over wie iedereen in het stadje het heeft.

Blood & Water, ergens in mei.
Een 16-jarige laat zich overplaatsen naar een andere school. Ze vermoedt dat een van de leerlingen hier haar zus is die 17 jaar eerder bij de geboorte werd ontvoerd.

Space Force, vanaf 29 mei.
Een comedyserie over de mensen die een nieuwe tak van het Amerikaanse leger moeten opzetten: Space Force. Van Greg Daniels en Steve Carell, die ook meespeelt. Bekijk hieronder de trailer.

En een overzicht van de andere series die ook in mei op Netflix te zien zijn:

Valeria, vanaf 8 mei.
Restaurants on the Edge: seizoen 2, vanaf 8 mei.
Rust Valley Restorers: seizoen 2, vanaf 8 mei.
Chichipatos, beschikbaar vanaf 15 mei.
Magic for Humans: seizoen 3, vanaf 15 mei.
La reina de Indias y el conquistador, vanaf 16 mei.
The Big Flower Fight, vanaf 18 mei.
History 101, vanaf 22 mei.
Selling Sunset: seizoen 2 vanaf 22 mei.
Trailer Park Boys: The Animated Series: seizoen 2, vanaf 22 mei.
Control Z, beschikbaar vanaf 22 mei.
Dynasty: seizoen 3, vanaf 23 mei.


© Alles over Series

Lees ook