Wat we weten over seizoen twee en drie van YOU

in maart op Netflix

Na het succes van seizoen één komt er nu ook een tweede seizoen van YOU. De productie is al begonnen en we kunnen het vervolg van de spannende serie dan ook nog dit jaar verwachten. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Caroline Kepnes. Ook het boek heeft een vervolg: Hidden Bodies.

YOU is echt een van onze favorieten, een mega creepy verhaal en een ontzettend goede cast, met in de hoofdrol de sexy Penn Badgley. Ook deze serie is er weer een van de makers van Riverdale. Het eerste seizoen werd uitgezonden door het Amerikaanse Lifetime, maar Netflix had de exclusieve streamingrechten buiten de VS. Het tweede seizoen wordt helemaal van Netflix.Voor iedereen die de serie nog niet heeft gekeken even een korte samenvatting:
Joe Goldberg is manager van een boekwinkel en is op slag verliefd op de blonde Guinevere Beck die zijn winkel binnen komt lopen. Hij doet er alles aan om het hart van de veelbelovende schrijfster te veroveren. Al snel neemt zijn verliefdheid een obsessieve vorm aan. Hij stalkt haar op Facebook en Instagram en kan zelfs in haar telefoon kijken. Joe verandert langzaam van een vriendje in een stalker. Hij is bereid er alles aan te doen om bij Beck te blijven, zelfs een moord.

YOU netflix

Seizoen één is een regelrechte hit, wat betekent dat een vervolg natuurlijk niet kan uitblijven. Maar wat kunnen we verwachten in het tweede seizoen van YOU?
In ieder geval een nieuwe locatie, andere personages en een nieuwe verhaallijn. We verhuizen van New York naar het zonnige Los Angeles. Hij hoopt aan de westkust een nieuwe kans op de liefde te vinden en zijn duistere verleden achter zich te laten. Wij duiken echter wel in Joe’s traumatische verleden. Wie het eerste seizoen wel heeft gezien herinnert zich natuurlijk de spannende cliffhanger waaruit duidelijk werd dat we meer gaan zien van de ex-vriendin van Joe, Candace. Joe is een meester in de kunst van het verstoppen van spullen en mensen. Maar blijft alles verborgen? Zal er iemand achter zijn daden komen? We gaan het zien in het tweede seizoen van YOU.

Maar er is meer goed nieuws! Sera Gamble, de co-creater en uitvoerend producent van de serie heeft ook al een spraakmakend idee voor een derde seizoen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het tweede seizoen van YOU en doen seizoen één nog eens dunnetjes over.

Door: Rosemarijn Zandt
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook