Prijsvraag: Win The Last Kingdom seizoen 4 op DVD

Alles over Series heeft nu een The Last Kingdom prijsvraag rond het vierde seizoen. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van deze geweldige en spannende serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de The Last Kingdom seizoen 4 prijsvraag.The Last Kingdom is een Britse historische televisieserie. Het verhaal is gebaseerd op die van de boekenreeks ‘The Saxon Stories’ van Bernard Cornwell. Hierin teisteren Deense Vikingen Engeland terwijl we volgen hoe Uhtred of Bebbanburg zich moet aanpassen. Langzaam wordt hij één van hen. Maar dan komt er een keuze op zijn pad…

Deze The Last Kingdom prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 13 december.


© Alles over Series

Lees ook