‘Vikings’ krijgt zesde seizoen

Het vijfde seizoen van Vikings is nog niet te zien op History Channel maar er is al nieuws over het zesde seizoen. Dit gaat er namelijk komen!

<!–more–>

Showrunner Michael Hirst vertelde er meer over in een persbericht. “Ik heb al jaren met plezier met History en onze partner MGM mogen samenwerken en daarin vijf seizoenen met 69 afleveringen gemaakt. Nu zijn we er klaar voor om met een productie van twintig afleveringen het zesde seizoen te beginnen, waarin een grote en onverwachte onthulling zal komen voor de kijkers. Er zijn veel redenen waarom ik van deze serie houd, alleen al wegens de toewijding van iedereen die hem helpt maken, maar wellicht is de geest achter de serie belangrijker. Het is een van de gelukkigste, meest collaboratieve en authentieke producties waar ik ooit aan heb gewerkt.”Het vijfde seizoen zal deze herfst te zien zijn. Een datum voor het zesde seizoen is nog niet geprikt.


© Alles over Series

Lees ook