Extra nieuwe series op Netflix op 1 januari

How to get away with murder

Netflix maakte laatst bekend dat 1 januari vorig jaar de grootste binge-dag was. Om te zorgen dat we ook 1 januari 2018 inluiden met een goede serie op de bank hebben ze een paar extra series toegevoegd aan het aanbod. Deze series zijn vanaf 1 januari nieuw op Netflix en kan je dus op Nieuwjaarsdag gaan bingen.

How To Get Away With Murder (Seizoen 3)
Het volgende seizoen van How to Get Away With Murder kunnen we ook direct in het nieuwe jaar checken! Professor Annalise Keating is bezig met een excellentieprogramma op een van de beste strafrecht universiteiten van Amerika. Als haar leven in puin ligt, zijn de studenten van het programma ook onderdeel geworden van haar puin: de betrokkenheid bij een moordcomplot.

Lovesick (Seizoen 3)
Als Dylan op zoek is naar zijn ware liefde, blijkt dat chlamydia hem in de weg staat. Na deze ontdekking gaat hij met zijn vrienden Evie en Luke op pad om alle ex-vriendinnen op de hoogte te brengen. Een hilarische reis langs zijn misgelopen romantische verleden.Nieuw op Netflix

Friends (Alle 10 seizoenen)
Wie kent ze niet: de gezellige, gekke bende van zes in Manhatten, New York. Alle afleveringen van een van de meest bekende series ooit is straks op Netflix te vinden. Zo komen we het nieuwe jaar wel door!

Gotham (Seizoen 3)
Een beetje misdaad mag uiteraard niet missen in het lijstje! De nieuwe rechercheur van Gotham City, James Gordon, krijgt alles behalve een rustige start. Hij krijgt direct de opdracht om een bizarre moord te onderzoeken. Hij leert de zoon van het vermoorde echtpaar Wayne kennen en raakt ondertussen verstrikt in de Gothamse maffiafamilies. In de loop van de serie kom je bekende Batman tegenstanders tegen, iets om naar uit te kijken.

Weeds
Weeds (Seizoenen 1-8)
Het verhaal van Nancy Botwin volg je in Weeds. Als haar man overlijdt, is ze aan haar lot overgelaten. Om haar mooie leventje en status te behouden, besluit ze wiet te verkopen aan de rijke buurtbewoners. Dit zorgt voor een bewogen leven, vol nieuwe ervaringen!

The Flash (Seizoen 3)
De superhelden zijn ook van de partij in 2018. Seizoen drie van The Flash is beschikbaar! Heb je de andere twee seizoenen nog niet gezien? De serie gaat over Barry Allen, die door detective Joe wordt opgevoed na de dood van zijn moeder en zijn vader onterecht als schuldige in de gevangenis moet. Als Barry geraakt wordt door bliksem in een lab, is zijn lot in het leven veranderd. Hij ontwaakt uit zijn coma en is sneller dan het licht. Tijd om de misdaad aan te pakken!

Wil je weten wat er nog meer te zien zal zijn in januari? Lees dat dan hier.

Geschreven door: Céline Boute
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook