Alles over de Gossip Girl reboot: eerste beelden, de cast en meer

Gossip Girl reboot

You know you’ll love it: de Gossip Girl reboot. Er gingen al een tijdje geruchten rond en dit jaar is het eindelijk bevestigd. Ze zijn begonnen met filmen en de serie zal ergens in 2021 te zien zijn op HBO Max. Kan jij net als ons niet wachten? Lees dan hier alles over de nieuwe Gossip Girl reboot.

De cast

Of de nieuwe cast een goede vervanging is van Blair, Serena, Nate, Chuck en Dan, dat weten we niet. De cast ziet er in ieder geval wel divers en fashionable uit! In maart maakte The Hollywood Reporter de eerste vijf namen bekend die een grote rol gaan spelen in de Reboot. Het gaat om Whitney Peak (Molly’s Game), Emily Alyn Lind (Revenge en Doctor Sleep), Eli Brown (The F*ck-It List en The Perfectionists ), Johnathan Fernandez (Lethal Weapon) en Jason Gotay (Broadway). En Variety heeft er nog vier namen aan toegevoegd: Tavi Gevinson (bekend van haar modeblog Rookie) , Thomas Doherty (Descendants), Adam Chanler-Berat (Broadway) en Zion Moreno (Control Z). De eerste beelden

Er is nog geen officiële trailer uitgebracht, maar er zijn al wel wat beelden vrijgegeven! Op de officiële social media accounts van Gossip Girl is te zien hoe de nieuwe castleden rondlopen op het oude vertrouwde schoolplein van Constance Billard. Net als bij het orginele Gossip Girl, zijn de kleren heel modieus en jaloersmakend. Leuk feitje: de originele kostuumdesigner, Eric Daman, zal de nieuwe cast ook stylen, vertelt hij aan Teen Vogue. ‘Ik kan niet wachten om nieuwe én oude Gossip Girl fans te inspireren met de meest trendy outfits van dit tijdperk! XoXo, E.’

Ook ziet de cast er veel inclusiever en diverser uit dan bij het origineel. Hierdoor laat de serie nu al een betere weerspiegeling zien van de samenleving. Wij kijken nu al uit naar de eerste aflevering van de reboot!

De Gossip Girl voice-over

Iedere Gossip Girl fan kan de stem van Kirsten Bell dromen. En goed nieuws: dé stem is terug! Kirsten Bell zal in de reboot dus weer de stem inspreken om de anonimiteit van roddelende sms’er uit New York te bewaren.

Hey Upper Eastsiders Gossip Girl Here GIF - HeyUpperEastsiders GossipGirlHere KristinBell GIFs

De releasedatum

De reboot zou eigenlijk dit jaar al te zien zijn, maar door de coronacrisis waren de opnames uitgesteld. Gelukkig zijn ze nu al een tijdje begonnen en de verwachting is dat begin 2021 het eerste seizoen uitkomt. Wij kunnen kunnen niet wachten!

De streamingdienst

Verdrietig nieuws: de zes seizoenen van Gossip Girl worden op 31 december van Netflix verwijderd. Hoogstwaarschijnlijk verplaatsen ze deze naar HBO Max, want de reboot is daar te zien in 2021. Veel bekende series van HBO zijn nu te zien op Ziggo Go, of dat ook zo is met Gossip Girl en de reboot, is nog niet bekend.

Geschreven door: Isabelle Welling
Beeld: Twitter, Tenor, HBO Max


© Alles over Series

Lees ook