Nieuw op Netflix in januari

Nieuw op Netflix

Netflix heeft weer een heleboel nieuws voor ons klaarstaan in het nieuwe jaar! Hieronder een lijstje van de nieuwe series, seizoenen en afleveringen zodat je weet wat je kunt gaan kijken in januari.

Friends (10 seizoenen)
Vanaf: 1 januari
Friends is zonder twijfel een van de meest populaire series aller tijden te noemen, dus groot nieuws dat we dit voortaan via Netflix kunnen bekijken! De Amerikaanse sitcom speelt zich af in Manhattan, New York en volgt zes twintigers die samen een hechte vriendengroep vormen.

Disjointed (deel 2)
Vanaf: 12 januari
Deze hilarische Netflix Original gaat over wietactiviste Ruth Whitefeather Feldman en haar wietapotheekje in Los Angeles. Haar motto is relaxen en high worden dus dat doen zij en haar patienten dan ook aan de lopende band.Grace and Frankie

Grace and Frankie (seizoen 4)
Vanaf: 19 januari
Een ongebruikelijke situatie in deze Netflix Original: Grace en Frankie komen erachter dat hun mannen de afgelopen twintig jaar niet alleen zakenpartners waren. Hun echtgenotes blijken geliefden van elkaar te zijn geworden en gaan samen verder. Het leven van de dames komt op zijn kop te staan en door de omstandigheden ontstaat er toch een bijzondere vriendschap tussen de twee hele verschillende vrouwen.

One Day At A Time (seizoen 2)
Vanaf: 26 januari
Deze grappige Netflix Original is een remake van de klassieke gelijknamige serie. We krijgen een kijkje in het leven van een alleenstaande Cubaans-Amerikaanse vrouw die haar man verlaten heeft. Samen met haar traditionele, ouderwetse moeder voedt ze haar kinderen op. Het nieuwe seizoen zal net als het eerste bestaan uit dertien afleveringen.

Comedians in Cars Getting Coffee Collections
Vanaf: 5 januari
Dit kan eigenlijk niet anders dan grappig worden! De bekende comedian Jerry Seinfeld pikt met zijn trendy auto collega-comedians op en gaat met ze in gesprek. De grappen beginnen vanzelf te rollen onder het genot van een vers kopje koffie.

Van Helsing

Van Helsing (seizoen 2)
Vanaf: 19 januari
Als Vanessa van Helsing na een jarenlange diepe coma ontwaakt blijkt de wereld bezaaid met vampieren. Samen met haar team van overlevenden gaat ze de lastige strijd aan om de vampieren te verslaan en hopelijk de mensheid te redden. Enorm spanned!

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency (seizoen 2)
Vanaf: 5 januari
De eigenaardige detective Dirk Gently denkt een verband te hebben gevonden tussen verschillende rare fenomenen. Eenmaal verwikkeld in een gevaarlijke en mysterieuze situatie blijken de detective en zijn assistent Todd inderdaad gelijk te hebben.

Lovesick (seizoen 3)
Vanaf: 1 januari
Het vinden van de ware blijkt een moeizame, troosteloze weg voor Dylan. In plaats van ware liefde stuit hij op chlamydia. Hij staat er gelukkig niet helemaal alleen voor: zijn twee vrienden helpen hem met het een voor een op de hoogte brengen van zijn exen, wat een boel oude herinneringen ophaalt.

The Blacklist (seizoen 4)
Vanaf: 19 januari
Het land wordt geteisterd door Amerika’s meest gezochte crimineel ooit. Deze man blijkt een echte mastermind te zijn en Elizabeth Keen van de FBI moet alles op alles zetten om hem te ontmaskeren: hij heeft namelijk aangegeven alleen nog maar met haar te spreken, en niemand anders.

How to get away with Murder (seizoen 3)
Vanaf: 1 januari
Eindelijk een nieuw seizoen! Alles leek in elkaar te storten voor advocate Annalise Keating. Ze selecteerde zes van haar beste studenten om bij haar in de leer te gaan en ze is steeds betrokkener geraakt. Als ze haar persoonlijke leven en haar professionele carriere niet langer gescheiden kan houden raken haar leerlingen ongewild betrokken bij een bizar moordcomplot.

Weeds (8 seizoenen)
Vanaf: 1 januari
Als haar echtgenoot plotseling komt te overlijden staat moeder Nancy Botwin er alleen voor. Ze zoekt een manier om haar comfortabele levensstijl te kunnen voortzetten en begint met het verkopen van wiet aan haar rijke buurtgenoten.

Gotham

Gotham (seizoen 3)
Vanaf: 1 januari
Een spannende serie voor liefhebbers van misdaadseries! De nieuwe rechercheur van Gotham City raakt verwikkeld in het onderzoek naar een van de meest beruchte moordzaken van de stad. Hij komt in contact met de Gothamse maffia, wat voor een hoop spanning zorgt.

The Flash (seizoen 3 en 4)
Vanaf: 1 januari – seizoen 3, 17 januari – seizoen 4
Een Amerikaanse serie over superhelden, gebaseerd op het heldhaftige personage Flash. Als hij wakker wordt uit een coma blijkt dat hij sneller is dan het licht, wat hem in het vervolg dan ook goed van pas komt.

Homeland (seizoen 6)
Vanaf: 16 januari
Een populaire misdaad thriller! Een CIA agente probeert met man en macht te voorkomen dat een zogenaamde oorlogsgevangene samenzweert met Al Qaida en hiermee het land in gevaar brengt.

WEKELIJKS

Star Trek Discovery

Maandags
Star Trek: Discovery (seizoen 1)
Vanaf: 8 januari
Terug in de tijd met Star Trek! Nieuwe werelden en levensvormen worden onderzocht en men probeert alles wat buitenaards is te begrijpen.

Dinsdags
Black Lightning (seizoen 1)
Vanaf: 23 januari
Een Amerikaanse superheldenserie die gebaseerd is op het personage Black Lightning, die eigenlijk al met pensioen is. Door moeilijke omstandigheden zal hij toch zijn taak als held weer op zich moeten nemen.

Jughead en Betty

Donderdags
Riverdale (seizoen 2)
Vanaf: 18 januari
Yes! Weer elke week nieuwe afleveringen van Riverdale op Netflix in januari. Het zal de liefhebbers niet ontgaan zijn: het is momenteel weer even wachten op nieuwe afleveringen. Archie, Jughead, Betty en Veronica hebben hun handen vol aan het turbulente leven in het stadje Riverdale.

Dynasty (seizoen 1)
Vanaf: 18 januari
Elke donderdag nieuwe afleveringen van de iconische serie Dynasty. We volgen de allerrijksten in hun strijd om nog meer geld en nog meer macht en zien wat voor vijanden en geheimen dit met zich meebrengt.

Geschreven door: Britte van Erven
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook