Nieuw op Netflix in maart

Nieuw op Netflix in maart

Nu het buiten hard stormt, is het weer tijd om Netflix te kijken. Want ook deze maand wordt er weer veel nieuws toegevoegd. Hieronder lees je welke series je kunt verwachten en wat er allemaal Nieuw op Netflix in maart te zien is.

After Life
Vanaf 8 maart
Er staat ons een nieuwe, veelbelovende en Britse serie te wachten. Tony leeft een uitstekend leven. Dit verandert wanneer zijn vrouw Lisa plotseling overlijdt. Tony besluit gooit zijn leven drastisch om door overal schijt aan te hebben. Dit zorgt voor weerstand bij Tony’s vrienden. Zij willen graag de ‘oude Tony’ terug. Zelf ziet Tony zijn manier van leven als een superkracht. Ricky Gervais laat zich met deze nieuwe serie van zijn meest gevoelige kant zien, terwijl het ook de zwarte humor bevat waar hij bekend om staat.



Formula 1: Drive to Survive
Vanaf 8 maart
In deze tiendelige documentaireserie volgen de makers F1-coureurs. Ook laten ze zien wat er allemaal komt kijken bij een raceseizoen. Er komen ook bekende F1-coureurs aan het woord, zoals Max Verstappen. Het biedt een echt kijkje achter de schermen. Zo zien we van dichtbij hoe Ricciardo twijfelt aan het bijtekenen bij Red Bull en hoe Romain Grosjean leidt onder zijn reputatie als brokkenpiloot. Je krijgt door de serie een beter beeld van het leven van de coureurs.

Arrested Development
Seizoen 5 B vanaf 15 maart
De exentrieke familie Bluth staat in deze comedyserie centraal. George Bluth Sr. Komt door het plegen van fraude in de gevangenis terecht. Zijn zoon, Michael Bluth, moet in Orange County blijven om het vastgoedbedrijf van zijn familie over te nemen. Hij probeert aan de wensen van zijn excentrieke en verwende familie tegemoet te komen. Ondertussen wil hij ook een goed rolmodel zijn voor zijn zoon, George Michael.

Queer Eye
Seizoen 3 vanaf 15 maart
In Queer Eye gaat het om de Fab Five, ofwel vijf homoseksuele mannen, genaamd: Jonathan Van Ness, Antoni Porowski, Karamo Brown en Tan France en Bobby Berk. Hun taak is het om onbekende een forse make-over te geven. Het vijftal adviseert op het gebied van eten, design, kapsels en cultuur. In het nieuwe seizoen vertrekt The Fab Five naar een nieuwe stad: Kansas City, Missouri. Ook hier zullen ze mensen van een totale make-over voorzien.

Santa Clarita Diet
Seizoen 3 vanaf 29 maart
Deze serie gaat over het koppel Joel en Sheila, die er een best wel geïsoleerde levensstijl op nahoudt in een voorstad van Los Angeles. Hier wonen ze samen met hun tienerdochter Abby. Het merkwaardige probleem van Sheila staat centraal in de serie. Sinds zij is opgestaan uit de dood, heeft ze reuzetrek in mensenvlees (gekregen). Terwijl ze samen met Joel nieuwe slachtoffers uitzoekt, probeert stel er ondertussen achter te komen waar Sheila’s nieuwe eetgewoonte vandaan komt. In de trailer van het derde seizoen doet Sheila een huwelijksverzoek aan Joel.

De volgende series verschijnen ook in maart: The Order, Shadow, Turn up Charlie, Osmosis en Love, death & Robots.

Geschreven door: Lisa van Es
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook