Geen seizoen 2 van ‘Marvel’s The Defenders’ volgens Krysten Ritter

Marvel- serie op Netflix

Slecht nieuws voor The Defenders fans. Als je hoopte op een tweede seizoen van de Marvel- serie op Netflix, dan moeten we je helaas teleurstellen. De eerste missie van de The Defenders blijkt namelijk ook meteen de laatste, volgens Krysten Ritter, die de rol van Jessica Jones speelt in de serie.

“Ik heb een geweldige tijd gehad met The Defenders en eerlijk gezegd was het zo’n goede ervaring dat ik het zo nog een keer zou doen,” zei Ritter in een interview met Vulture. Maar volgens de The Defenders- actrice heeft een tweede seizoen sowieso nooit op de planning gestaan. “Ik denk niet dat we een vervolg gaan filmen van The Defenders, dat is nooit het plan geweest,” aldus de actrice. The Defenders was naar verluidt de minst bekeken Marvel-serie op Netflix. Dat zou een reden kunnen zijn, waarom een tweede seizoen er niet in zit.

Voor nu moeten we dus echt afscheid nemen van The Defenders. Maar niet getreurd, want de superhelden blijven nog wel te zien in hun eigen series op Netflix: Powervrouw Jessica Jones is weer te zien in het tweede seizoen van de gelijknamige serie. Iron Fist maakt zich klaar voor een tweede seizoen, seizoen twee van Luke Cage is vanaf 22 juni in de lucht en seizoen drie van Daredevil is in de maak. Genoeg series om naar uit te kijken dus!Geschreven door: Nare Hovanisyan
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook