How to Get Away With Murder’ en ‘Scandal’ cross-over op komst

How to Get Away With Murder en Scandal cross-over

Scandal mag dan tegen het einde lopen, voor het zover zal er hoogstwaarschijnlijk een heel bijzondere verhaallijn de revue passeren. Geruchten rond een How to Get Away With Murder en Scandal cross-over zijn er al langer en vandaag werd dat eindelijk officiel. Kerry Washington deelde een foto van haarzelf op de set van How to Get Away With Murder als haar Scandal- personage Olivia Pope, waarna Viola Davis hetzelfde deed. En producent Shonda Rhimes bevestigde het daarna op haar Twitter met een afbeelding van een cross-over script.

De How to Get Away With Murder en Scandal cross-over zal volgens berichten op Deadline bestaan uit twee afleveringen. De acteurs uit beide series zijn wel vaker samen op events omdat beide series zijn bedacht en geproduceerd door Shonda Rhimes. Maar tot nu toe zijn er geen cross-overs geweest.

Cross-over- afleveringen worden vaker gedaan door series met dezelfde producenten. Het introduceert kijkers van de ene serie met de andere en soms is het een goede manier om een serie te lanceren. Bij Criminal Minds werden bijvoorbeeld cross-overs gedaan met de spin-offs Beyond Border en Suspect Behaviour en bij Dick Wolfs Law and Order- franchise komt het ook vaker voor. 

 


© Alles over Series

Lees ook