‘Vampire Diaries’- acteur speelt opnieuw rol in vampierenserie

V-Wars

Acteur Ian Somerhalder heeft zijn volgende rol te pakken nadat de hit serie The Vampire Diaries in 2017 is geëindigd. De acteur blijft binnen hetzelfde genre. Zo meldde hij onlangs dat hij zal schitteren in de aankomende vampieren dramaserie V-Wars van Netflix. De serie zal gebaseerd zijn op de stripreeks van IDW naar het boek van bestsellerauteur Jonathan Maberry.

Deze keer kruipt Somerhalder in de huid van Dr. Luther Swann, die wordt geïntroduceerd aan de gruwelijke wereld van vampiers. In de nieuwe serie heerst er een mysterieus virus die zijn beste vriend, Michael Fayne, laat veranderen in en moordlustige vampier. Het virus transformeert steeds meer mensen en verdeelt de samenleving in monsters en mensen. Het is aan Dr. Luther Swann om dit virus te stoppen.

De rol van Dr. Luther Swann lijkt Somerhalder op het lijf geschreven, omdat hij weet hoe je een serie over monsters succesvol moet maken dankzij zijn ervaring in The Vampire Diaries. Ook zal Somerholder betrokken zijn bij de regie van de serie. De acteur regisseerde eerder al drie afleveringen van The Vampier Diaries tijdens seizoenen zeven en acht. The Hollywood Reporter meldt dat de serie zal bestaan uit tien afleveringen.Helaas is het nog niet duidelijk wanneer V-Wars begint met het opnemen van de serie, maar Alles Over Series zal je op de hoogte houden van het nieuws rondom de serie.

Geschreven door: Angelique Wilms
Beeld: The CW Television Network


© Alles over Series

Lees ook