Week 4: De series die deze week van start gaan op tv

series die deze week starten

Ook deze week worden we op tv weer getrakteerd op een verse lading nieuwe series uit het binnen- en buitenland – van internationale topseries tot smullen om BN’ers. Dus zet de data van de series die deze week starten in je agenda!

Maandag 22
Gluren bij de Buren
19.20 NPO 2
In deze quiz kijken we mee met kandidaten die onder het toeziend oog van Dave von Raven rondneuzen in het huis van andere mensen. Niet alleen omdat het leuk is, maar vooral omdat er in de quiz vragen gesteld gaan worden over wat ze gezien hebben.Death in Paradise (start seizoen 7)
21.00 BBC First
Richard Poole is een typische stijve, saaie Engelse agent die noodgedwongen voor zijn werk moet verhuizen naar een tropisch eiland, maar hij haat de zon, de zee, en het zand. Inmiddels zijn we bij seizoen zeven aanbeland van deze komische dramaserie, die qua structuur erg doet denken aan Baantjer, maar dan op z’n Brits.

Dinsdag 23
Vier handen op een buik
20.25
In dit BNN-programma helpen bekende moeders een aantal jonge tienermoeders voor, tijdens en na hun bevalling. In dit nieuwe seizoen gaan de hulprollen naar onder anderen Georgina Verbaan, Bobbi Eden, Kim Kötter en Lucille Werner.

The Dateables
21.15 NPO 3
Waarom zouden mensen met een beperking ‘undateable’ zijn? In dit bekende programma in een nieuw jasje maken we kennis met drie mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking die met behulp van een datingbureau de perfecte match proberen te vinden.

How to get away with murder
22.55 op ÉÉN
Dit is je kans om te beginnen met deze hitserie, die vanaf dinsdag bij seizoen 1 begint op ÉÉN. Annalise Keating is een rechtenprofessor die samen met vijf van haar studenten verwikkeld raakt in een moordplot, waarbij ze gauw aan de verkeerde kant van de wet terecht komen.

Woensdag 24
Life in Pieces (seizoen 3)
21.30 Comedy Central
In deze comedyserie krijgen we per aflevering een aantal korte verhalen te zien over de verschillende takken van de grote familie Short. Het doet een beetje denken aan een budget-Modern Family, maar dat maakt het niet minder leuk om naar te kijken.

M/V/X
21.30 op ÉÉN
In deze documentairereeks volgen we vijf Vlaamse transgenders, die aan hun lange tocht beginnen om de man of vrouw te worden die ze altijd al waren. Niet alleen het medische aspect van hun transitie komt aan bod, maar ook de sociale impact ervan wordt getoond.

Tattoo Trippers

Donderdag 25
Tattoo Trippers
20.30 Veronica
In dit programma gaan twee BN’ers samen op reis met een doel: ze willen een betekenisvolle tattoo gezet door een lokale tattoo artist. In deze eerste aflevering is de beurt aan Patricia Paay en Christina Curry.

Vrijdag
Eén tegen 100
21.30 op NPO 1
Dit programma heeft eigenlijk geen introductie meer nodig; met een looptijd van ongeveer 18 jaar is er een kleine kans dat je dit nog nooit gezien hebt. In dit door Caroline Tensen gepresenteerde quizprogramma neemt één speler het op tegen honderd anderen in het publiek. Het bedrag dat door de speler te winnen valt, wordt verdeeld over de nog meespelende kandidaten.

Geschreven door: Joppe Varkevisser
Beeld: BBC, ABC/Tony Rivetti, Veronica


© Alles over Series

Lees ook