Netflix schrijft Danny Masterson uit ‘The Ranch’

Danny Masterson

Spacey is niet de enige acteur die bij Netflix in de problemen is gekomen sinds het uitbreken van de Me Too-discussie. Een van de hoofdrolspelers in The Ranch, Danny Masterson, is door de streaminggigant Netflix uit het script van de serie geschreven.

De aantijgingen tegen Masterson, die wordt verdacht van het drogeren en verkrachten van vier vrouwen, spelen al een tijdje, maar in die tijd heeft Netflix daar niks tegen ondernomen. Zelfs vorige week werd er vanuit het bedrijf verklaard dat de beschuldigingen van Masterson niet waar zouden zijn. Dinsdag werd echter bekend dat het bedrijf toch heeft ingegrepen en de rol van Masterson uit The Ranch geschreven is.

“Ik ben uiteraard erg ontgoocheld door de beslissing om mijn personage uit The Ranch te schrijven,” liet Masterson in een verklaring weten. “Ik heb de aantijgingen tegen mij altijd ontkend. Mij is nooit een misdrijf ten laste gelegd, laat staan dat ik ben veroordeeld. In dit land ben je onschuldig tot het tegendeel wordt bewezen, maar in het huidige politieke klimaat lijk je schuldig zodra je wordt aangeklaagd. Ik kijk ernaar uit mijn naam voor eens en voor altijd te zuiveren.”In de sitcom The Ranch speelt Danny Masterson naast Ashton Kutcher de hoofdrol. Ze speelden eerder ook samen in de That ’70s Show.

Geschreven door Bjorn Smit
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook