Nieuw op Netflix in december

op Netflix in december

Deze maand kunnen we weer een hoop nieuwe series op Netflix bekijken, waaronder het tweede seizoen van de populaire serie YOU. Lees hieronder wat nog meer nieuw is op Netflix in december, die je kunt bekijken onder een dekentje op de bank tijdens de koude winterdagen.

V-Wars
Vanaf 5 december
Netflix brengt zijn eigen vampierenserie uit met Ian Somerhalder (ook wel bekend als Damon Salvatore in The Vampire Diaries) in de hoofdrol. Ben jij dus dol op vampierenseries zoals The Vampire Diaries of The Originals? Dan zou ik zeker even een kijkje nemen bij deze serie. Ian speelt een arts dat een tegenmiddel zoekt voor een virus dat mensen verandert in vampieren. Dit is best lastig aangezien binnen de kortste keren het virus al veel mensen heeft overgenomen en het een regelrechte oorlog is geworden.YOU
Vanaf 26 december
Stalker Joe is back. In het tweede seizoen zien we Joe terug en is hij verhuist naar L.A. In de trailer is te zien dat Joe nu door het leven gaat onder een andere naam: Will. Dit seizoen hopen we meer duidelijkheid te krijgen over wat er gebeurd is in zijn relatie met ex-vriendin Candice. En er zal een nieuw meisje op Joe zijn pad komen genaamd Love Quinn (Victoria Pedretti, zij speelt ook Nell Crain in The Haunting of The Hill House). Na het uitpakken van de kerstcadeaus kun je voor de televisie of laptop YOU gaan kijken, deze komt namelijk op tweede kerstdag uit.

The Witcher
Vanaf 20 december
In navolging van de boeken komt nu een serie van The Witcher. Het is een wat donkere fantasyserie waarin Henry Cavill de rol speelt van Geralt of Rivia. Hij is een monsterjager die volgens Netflix ‘op weg is naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan monsters.’ Netflix zet met deze serie hoog in, want er is al bekend gemaakt dat er een tweede seizoen gaat komen.

Slecht nieuws: jullie moeten nog 37 dagen wachten tot Henry Cavill te bewonderen is in het eerste seizoen van The WitcherGoed nieuws: de productie van het tweede seizoen gaat begin 2020 al van start!

Pubblicato da Netflix su Mercoledì 13 novembre 2019

Lost in Space
Vanaf 24 december
Op kerstavond brengt Netflix het tweede seizoen van deze sci-fi serie uit. In het eerste seizoen crashte de familie Robinson op een andere planeet dan ze verwacht hadden en moeten ze zien te overleven. In het tweede seizoen leven ze gelukkig nog allemaal, maar de robot is weg en hun zoektocht naar hem begint.

Home for Christmas (Hjem til jul)
Vanaf 5 december
Liever in de kerstsferen blijven? Home for Christmas is een zesdelige Noorse serie waarin de hoofdrolspeelster Johanne in 24 dagen op zoek gaat naar een vriendje. Ook deze serie is nieuw op Netflix in december. Johanne is in deze serie 30 en is het zat dat haar familie commentaar heeft op haar relatiestatus. Dus liegt ze dat ze een vriendje heeft. Nu moet ze op zoek naar een echt vriendje om mee naar huis te nemen met kerst.

Geschreven door: Jara Goeijenbier
Beeld: Netflix

 

 


© Alles over Series

Lees ook