Dit zijn de nieuwe decemberseries van Videoland

Videoland in december

Heb je net de laatste aflevering van je serie bekeken en ben je opzoek naar iets nieuws. Ook Videoland brengt in december een aantal nieuwe bingewatchers uit. Wij geven jou vast een overzicht.

Wu-Tang: An American Saga, vanaf 3 december
Ben je fan van de zwarte, Amerikaanse hiphopcultuur? Dan is deze serie een absolute aanrader. In het begin van de jaren negentig van de vorige eeuw begint in New York, op het hoogtepunt van de crack-cocaïne-epidemie, een visionaire muzikant genaamd Bobby Diggs aka The RZA een supergroep te vormen van een aantal jonge, zwarte mannen, die uiteindelijk zal uitgroeien tot een van de onwaarschijnlijkste succesverhalen in de Amerikaanse muziekgeschiedenis. De serie heeft in Amerika al hogen ogen gegooid en veel lovende reacties ontvangen.Meisje van Plezier, seizoen 3 vanaf 6 december
Angela Schijf is terug als Nadine in de Nederlandse hitserie Meisje van Plezier. Ook in het derde seizoen gaat ze verder als high-class escort terwijl het schoolplein drama en de rechtszaak haar blijven achtervolgen. Videoland geeft aan dat dit derde seizoen tevens het laatste zal zijn. Nadine spreekt hierin af met een bekende voetballer die een aantal verassingen voor haar in petto blijkt te hebben. Ook andere bekende gezichten als Birgit Schuurman, Peter Muller en Holly Mae Brood zullen in dit laartste seizoen te zien zijn.

Good Trouble, vanaf 7 december
In de serie Good Trouble volgen we Callie en Mariana Foster die verhuizen naar Downtown Los Angeles om hun leven als jongvolwassenen te beginnen. Terwijl hun levens tijdens hun reis om de wereld te veranderen langzaam scheiden, blijven ze onlosmakelijk met elkaar verbonden. Geconfronteerd met nieuwe buren, nieuwe uitdagingen en natuurlijk nieuwe romances, moeten de zussen toch van elkaar afhankelijk zijn om hun draai te vinden in de City of Angels.

Prince Charming, vanaf 16 december
Heb je geen genoeg kunnen krijgen van The Bachelor? In Prince Charming proberen tien single mannen het hart te veroveren van hun prins op het witte paard. Eén voor één vallen de mannen af terwijl ze verblijven in een prachtige pallazo op Sicilië. Lukt het Prince Charming om zijn droomman te vinden?

Temple, vanaf 17 december
Daniel Milton zijn vrouw is stervende. In alle wanhoop om de dure, experimentele behandelingen te betalen gaat hij aan de slag in een ondergrondse kliniek waar criminelen zich laten verzorgen. Wanneer hij de hulp nodig heeft van Anna Willems (gespeeld door onze eigen Carice van Houten), de vrouw met wie hij een affaire had, voor het vinden van het juiste geneesmiddel worden ze samen steeds verder het criminele circuit ingezogen. En gek genoeg bevalt het ze daar prima.

Benieuwd welke series Netflix in december uitbrengt? Ook dat hebben wij voor je op een rijtje gezet. Het overzicht vind je hier.

Geschreven door: Melvin Merkenij
Beeld: Freeform/Videoland


© Alles over Series

Lees ook