Prijsvraag: Win Vikings seizoen 1-5 op Blu-ray!

Vikings seizoen

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Vikings. Wij mogen namelijk een boxset weggeven van deze geweldige serie. Wil je weten hoe je kans maakt op deze Vikings boxset? Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Vikings seizoenLaat je meeslepen door de machtige verhalen vol strijdlustig avontuur in deze perfecte weergave van hoe de wereld toen was. Ragnar, die maar al te graag de Vikings wil aanvoeren, wil zijn rol als ontdekker en veroveraar vervullen. Dit doet hij samen met zijn ambitieuze broer Rollo en zijn trouwe vrouw Lagertha. Maar terwijl Ragnar brutale rooftochten in verre rijken aan de andere kant van het water leidt, beramen gevaarlijke verraders in zijn Noorse vaderland een complot.

Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 23 december 2020.


© Alles over Series

Lees ook