Nieuw op Netflix in februari

Netflix in februari

Netflix heeft weer een heleboel moois op de planning staan de komende maand! Hieronder een lijstje van de nieuwe series, seizoenen en afleveringen zodat je weet wat je kunt gaan kijken op Netflix in februari.Damnation Seizoen 1
Vanaf 1 februari 2018
Tijdens de Grote Depressie doet een vreemdeling met een gewelddadig verleden zich voor als prediker en jut boeren in een plattelandsgemeente in Iowa op te gaan staken.

Altered Carbon Seizoen 1
Vanaf: 2 februari
De nieuwste Netflix Original serie Altered Carbon is gebaseerd op de cyberpunk noir klassieker van Richard K. Morgan en is een intrigerend verhaal over moord, liefde, seks en verraad dat zich meer dan 300 jaar in de toekomst afspeelt. De wereld oogt als een Hollywood blockbuster met mooie CGI en grote sets. Dit is er eentje om naar uit te kijken!

Coach Snoop Seizoen 1
Vanaf 2 februari 2018
Snoop Dogg had een moeilijke jeugd. Hij besluit daarom nu jongeren die het zelf moeilijk hebben te helpen en hen van straat te houden door ze te helpen focus te verleggen naar hun ambities.

Queer Eye Seizoen 1
Vanaf 7 februari 2018

De met een Emmy bekroonde serie is terug met een nieuwe Fab 5 die Amerika weer fabuleus moet maken met uitdagende make-overmissies.

Everything Sucks! Seizoen 1
Vanaf: 16 februari

De serie Everything Sucks! speelt zich af in de jaren negentig in Boring, een klein plaatsje in de Verenigde Staten. Het is de tijd van de Discman, kliederen met typex en de grote tv’s met achterkant. De verhaallijn gaat over de clash die ontstaat tussen de AV-club en de dramaclub van een middelbare school.

Seven Seconds Seizoen 1
Vanaf 23 februari 2018

Seven Seconds speelt zich af in een maatschappij vol racisme en sensationele koppen. Mensen zijn meer bezig met entertainment, dan dat ze echte informatie belangrijk vinden. Slechts zeven seconden kunnen het verschil tussen leven of dood betekenen in deze maatschappij. De serie geeft een blik op de persoonlijke, menselijke verhalen achter de koppen.First team: Juventus Seizoen 1
Vanaf 16 februari 2018
Deze documentaireserie volgt voetbalteam Juventus tijdens het seizoen 2017-18 en kijkt wat de spelers naast het veld doen als ze vrij zijn.

Marseille Seizoen 2
Vanaf 23 februari 2018

De eerste Franse Netflix Original met Gerard Depardieu krijgt hiermee (eindelijk) een vervolg. Dit verhaal van macht en verraad, corruptie en vergiffenis speelt zich af tegen de achtergrond van de Franse havenstad Marseille.

My first guest needs no introduction with David Letterman: George Clooney
Vanaf 9 februari 2018

David Letterman doet een keer per maand een interview voor Netflix. Hij interviewt daarvoor alleen de allergrootsten. Na vorige maand Barack Obama gesproken te hebben, babbelt hij nu met George Clooney.

WEKELIJKS

Maandags
Star Trek: Discovery, seizoen 1

Dinsdags
Black Lightning, seizoen 1, vanaf 6 februari
Lucifer, seizoen 3 vanaf 6 februari
The Flash, seizoen 4 vanaf 7 februari
DC’s Legends of Tomorrow, seizoen 3 vanaf 13 februari

Donderdags
Riverdale, seizoen 2 vanaf 1 februari
Dynasty, seizoen 1, vanaf 1 februari

Vrijdags
The Good Place, seizoen 2 vanaf 2 februari
Arrow, seizoen 6 vanaf 2 februari

En de Netflix Original series voor kinderen die aan het aanbod worden toegevoegd:
Luna Petunia: Return to Amazia, seizoen 1. Vanaf 2 februari 2018.
Greenhouse Academy, seizoen 2. Vanaf 14 februari 2018.
Dreamworks Draken: Race naar de rand, seizoen 6. Vanaf 16 februari 2018.


© Alles over Series

Lees ook