Nieuw op Netflix in april

Veel nieuwe kijkmogelijkheden op Netflix in deze coronatijd! De streamingdienst komt met een heel arsenaal aan verrassende seizoenen, waardoor je je niet schuldig hoeft te voelen wanneer je in quarantaine nóg een gehele dag achter Netflix verschanst. Check ze hier!

1. Nailed It! (seizoen 4), 1 april
De presentatoren en de chaos in de keuken waar je zo van houdt, zijn terug!‘ Nailed It!’ Laat je in dit nieuwe seizoen weer volop genieten van een nieuwe strijd waarin letterlijk iedereen kan winnen.2. Sunderland ’Til I Die (seizoen 2), 1 april
Na twee op een volgende seizoenen van mislukking, hoopt Sunderland de zaken om te draaien. Dit seizoen proberen ze het tij te keren wanneer ze beginnen in het derde niveau van Engels voetbal.

3. La Casa de Papel (seizoen 4), 3 april
Je favoriete dievenbende keert terug op het scherm in dit nieuwe deel van La Casa de Papel! Er staan levens op het spel wanneer de plannen van de Professor aan het licht komen, en de groep vijanden van binnen en buiten de Spaanse bank moet weren. Bekijk hieronder de trailer!

4. Terrace house: Tokyo 2019-2020 (seizoen 3), 7 april
Het leven in Tokio gaat verder: deuren openen en sluiten binnen het huis, obligaties worden geboren en getest. Terwijl Ruka volgende stappen zet, ontmoet Hana nieuwe rivalen.

5. Hi score Girl (seizoen 2), 9 april
Door te trainen met arcade-vechtspellen zijn ze gestegen naar het middelbare school-niveau. Nu staan Haruo, Akira en hun vrienden voor hun laatst niveau. Gaan ze het redden?

6. Brews Brothers, 10 april
Deze twee vervreemde broers weten alles over het brouwen van bier. Kennis over het zijn van een gezin blijkt helaas verder te zoeken…

7. Outer Banks, 15 april
Een hechte groep tieners ontrafelt een lang begraven geheim en zet een reeks illegale gebeurtenissen op gang die hen meeneemt in op een avontuur dat ze nooit zullen vergeten. Bekijk hieronder de trailer!

8. Fary: Hexagone (seizoen 2), 16 april
Fary keert terug naar het podium om zijn gecompliceerde gevoelens over geloof, influencers op social media, beatboxing en zijn geboorteland Frankrijk uit te pakken.

9. Fauda (seizoen 3), 16 april
Doron lokt een vastberaden jonge bokser in de val, wanneer de geheime missie van een maand het team op het spoor zet van een Hamasleider die hoog op de verlanglijst van Shin Bet staat.

10. El dragón: Return of a Warrior (seizoen 2) 17 april
Een bombardement-onderzoek geeft Héctor een aanwijzing over de moord op zijn zus. Terwijl Miguel van plan is een nieuw medicijn te produceren, gebruikt Valentín Chisca om het prototype te stelen.

11. Too Hot to Handle, 17 april
De serie volgt tien singles die gezamenlijk op een eiland zitten, in hun zoektocht naar liefde en $100,000 op de bank. Een klein detail; Op het eiland kunnen de deelnemers niets romantisch of sensueels doen, inclusief bevrediging, zoenen of seks. Als ze dat doen, zal het prijzengeld dalen.

12. De Twaalf, 17 april
Twaalf gewone juryleden moeten beslissen over het lot van een gerespecteerde directrice die wordt beschuldigd van twee moorden. Zullen ze haar schuldig bevinden?

13. #blackAF, 17 april
Kenya Barris en Rashida Jones spelen de hoofdrol in deze comedyserie voor het gezin, geïnspireerd op het echt leven van Barris.

14. Hyena, 18 april
Om te overleven in dog-eat-dog-wereld, maken twee rivaliserende advocaten met eersteklas klanten elkaar, en alles wat in de weg van hun ambities staat, kapot. Bekijk hieronder de trailer!

15. Hi Bye, Mama!, 19 april
Als de geest van een vrouw 49 dagen lang een tweede kans krijgt, verschijnt ze weer in het leven van haar hertrouwde echtgenoot en jonge dochter.

16. Cooked with Cannabis, 20 april
Chef-koks strijden om de gastheren en speciale gasten high te krijgen in de verheven cannabiskeuken met hun kunstzinnige gebruik van bladkruiden, THC-infusies en CBD-sauzen (stoffen die voorkomen in de Cannabid sativa plant).

17. The Midnight Gospel, 20 april
Deze animatieserie is gebaseerd op interviews uit de podcast ‘Duncan Trussell Family Hour’ en volgt een ruimtevaarder die door de melkweg reist op zoek naar de zin van het leven.

18. Absurd Planet, 22 april
In deze grappige wetenschappelijke serie, krijg je een kijkje in de levens van de meest ongelooflijke dieren op aarde. Een cast van eigenzinnige beestjes en Moeder Natuur zelf, nemen je op bijzondere wijze mee in een nieuwe visie op de aarde.

19. Win the Wilderness, 22 april
Zes echtparen strijden bij een afgelegen lodge in Alaska door te bewijzen wie de sterkste is om te overleven in een adembenemend ongerepte maar ruige wildernis.

20. The House of Flowers (seizoen 3), 23 april
De duistere comedyserie over een rijke familie uit Mexico-stad met geheimen keert terug voor seizoen 3. Bekijk hieronder de trailer!

21. After Life (seizoen 2), 24 april
De comedy-dramaserie speelt zich af in het kleine fictieve stadje Tambury en volgt Tony, een schrijver voor de lokale krant wiens leven in de war is nadat zijn vrouw is overleden aan kanker. Terwijl hij nog steeds worstelt met enorm verdriet om zijn vrouw, zien we Tony proberen een betere vriend te worden voor de mensen om hem heen. Ieder worstelt in ‘After Life’ met zijn eigen problemen en dat wordt alleen maar versterkt door de dreiging van het sluiten van de lokale krant.

22. Hello Ninja (seizoen 2), 24 april
De geanimeerde serie volgt twee kinderen die kunnen transformeren in Ninjas, en beleven avonturen in de magische Ninja-wereld. Hoe moeilijk de problemen ook zijn, ze belanden altijd weer op beide voeten!

23. The Last Kingdom (seizoen 4), 26 april
Terwijl Edward en Aethelflaed sparren over de toekomst van Mercia, droomt hun vader van een verenigd Engeland, en probeert Uhtred zijn verloren geboorterecht te herstellen. Het nieuwe seizoen van The Last Kingdom zit weer vol spanning en intrige.

24. Never Have I Ever, 27 april
Een coming-of-age comedyserie over het leven van een moderne eerste generatie Indiase-Amerikaanse tiener, die moeite heeft met de combinatie van beide culturen. Het verhaal is gebaseerd op Mindy Kalings eigen jeugd.

25. Nadiya’s Time to Eat, 29 april
Tijdens deze kookshow serveert Nadiya Hussain heerlijke en snelle gerechten met ingrediënten die je niet verwacht, en laat nieuwe manieren van snelle favorieten zien – perfect voor families die samen willen koken tijdens deze quarantainetijd.

26. Extracurricular, 29 april
In de serie Extracurricularis raken drie middelbare scholieren in de problemen wanneer een van hun een ernstige misdaad begaat omdat hij vastbesloten is zelf zijn eigen collegegeld te verdienen.

27. Summertime, 29 april
Geïnspireerd door de boeken van Federico Moccia volgt deze serie Summer, die ernaar verlangt haar stad te verlaten en de wereld te zien, wanneer ze motorrijder Ale ontmoet.

28. The Victims’ Game, 30 april
Na het ontdekken van de link tussen zijn vervreemde dochter met mysterieuze moorden, riskeert een forensisch detective met het Asperger-syndroom alles om de zaak op te lossen. Bekijk hieronder alvast een teaser.

29. The Forest of Love: Deep Cut, 30 april
Niets is wat het lijkt als een charismatische oplichter en een aspirant-filmploeg zich verdiepen in het leven van twee emotioneel getekende vrouwen.

30. The Circle Game, coming soon
Wees jezelf — of iemand anders? In The Circle Game moeten spelers kiezen terwijl ze een geldprijs najagen wanneer deze luchtige, strategische wedstrijdshow naar Frankrijk komt.

31. Riverdale (seizoen 4), wekelijkse afleveringen
Gedurfde avonturen en huiveringwekkende duisternis komen samen terwijl Riverdale een nieuwe kant van verdriet verkent en de bende zich voorbereidt op de ultieme test: het laatste jaar.

32. Better Call Saul (seizoen 5), wekelijkse afleveringen
Het nieuwe seizoen van ‘Better Call Saul’ volgt de kleine advocaat Jimmy McGill in zijn transitie naar moreel uitgedaagde advocaat Saul Goodman, waarin de voorloper van ‘Breaking Bad’ terugkeert. Bekijk hieronder de trailer!

Geschreven door: Lieske Pricker
Beeld door: Netflix, Natalie Seery/Netflix/PA Wire


© Alles over Series

Lees ook