Prijsvraag: Win Doom Patrol seizoen 2 op DVD

Doom Patrol seizoen 2

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Doom Patrol seizoen 2. Wij mogen namelijk 2x een DVD weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Doom Patrol seizoen 2 prijsvraag.

Doom Patrol seizoen 2Doom Patrol draait om de groep verstoten superhelden die we eerder al zagen in het eerste seizoen van Titans. Het team bestaat uit onder meer de schizofrene Jane , de elastische Rita, de radioactieve Larry en de cyborg Cliff.

De absurde superhelden van DC Universe keren in het tweede seizoen terug om de wereld te redden. Tenminste, als ze erin slagen om volwassen te worden… letterlijk en figuurlijk. Onze disfunctionele helden moeten zich niet alleen over hun trauma’s en mislukkingen heen zetten, maar ook samenwerken wanneer de aarde bedreigd wordt door de mysterieuze krachten van een nieuw familielid.

Deze prijsvraag rond Doom Patrol seizoen 2 is in samenwerking met Warner Home Video.


© Alles over Series

Lees ook