Nieuw op Netflix week 13: Onze Serietips

Netflix serietips

Heb je ongeveer alle series op Netflix al gekeken? En ben je opzoek naar iets nieuws, maar weet je niet zo goed wat je nou eigenlijk echt wil kijken? Dan ben je hier op het goede adres. Want ook deze week voegt Netflix een hoop toe aan het aanbod. Wij hebben een paar Netflix serietips voor je uitgelicht, die deze week aan het aanbod worden toegevoegd.

A Series of Unfortunate Events: Seizoen 2
Vanaf 30 maart staat het 2e seizoen van A Series of Unfortunate Events op Netflix. In het tweede seizoen volgen we wederom het verhaal van Lemony Snicket over de Baudelaire wezen die oog in oog komen te staan met meer slechteriken dan ooit. Dit seizoen vertelt het verhaal van de middelste 5 boeken van de Snicket boeken. Maar de boeken worden niet helemaal trouw gevolgd. Er worden nieuwe karakters geïntroduceerd die niet eerder in de boeken of in de film voorkwamen. Het verhaal wordt dus op een nieuwe manier verteld, maar met hetzelfde einde. De hoofdrollen zijn natuurlijk weer weggelegd voor de Beaudelaire kinderen en de gemene Graaf Olaf die wederom door Neil Patrick Harris op een fantastische manier zal worden vertolkt.Seizoen 2 zal het verhaal vertellen in 10 afleveringen van een uur, dat zijn dus twee extra afleveringen dan seizoen 1! Dus dat is extra genieten voor de fans. Oh, en alle afleveringen worden in 1 keer online gezet. Dus dat wordt marathon kijken!

Bekijk hier de trailer:

Trump: An American Dream
We kennen allemaal de president van de Verenigde Staten: Donald Trump. Trump heeft onlangs aangegeven in een interview dat als hij een advies mocht geven aan de jonge Trump, dat hij nooit een ambitie had moeten hebben om president van de Verenigde Staten te worden. Een bijzonder standpunt van de huidige president. Vanaf 30 maart komt de 4-delige miniserie: Trump: An American Dream op Netflix. Uitzonderlijk goede timing dus.

Deze docuserie vertelt het verhaal van Trumps leven: Zijn leven als extreem succesvolle zakenman met de extreem diepe dalen die daarbij kwamen kijken. En hoe hij van zakenman en tv-persoonlijkheid de weg betrad tot het regeren van een van de belangrijkste landen in de wereld. Het verhaal wordt verteld door middel van oude beelden en interviews met oud-bekende die allemaal een ander stukje van Donald Trump lijken te kennen. Een bijzonder stukje televisie voor iedereen die meer te weten wil komen over de omstreden president van de Verenigde Staten.

 

Nieuwe aflevering Riverdale:
Chapter Thirty: The Noose Tightens

28 maart verschijnt er weer een nieuwe spannende aflevering van Riverdale, en ook deze aflevering is er eentje waar je van op het puntje van je stoel gaat zitten. De verkiezingen voor nieuwe burgermeester van Riverdale komen eraan. Maar ook in de verkiezingen van de studentenraad gaat het er heftig aan toe. Archie probeert te helpen nadat hij hoort dat de gangsters van Hiram in het kleine stadje zijn aangekomen om de boel flink op te schudden. Ondertussen komen Alice, Betty en Chic in een gevaarlijke situatie terecht als er een onverwachte gast voor de deur staat bij het Cooper huishouden. En om het allemaal nog spannender te maken lossen Toni, Veronica en Josie een mysterieus raadsel op wat met Cheryl te maken heeft.

Een bijzonder spannende aflevering om naar uit te kijken dus!

Geschreven door: Rosa Wierda
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook