Nieuw op Ziggo in januari

januari op Ziggo

Ziggo begint het nieuwe jaar met gloednieuwe series. Lees hier wat er in januari op Ziggo te zien zal zijn.

Vikings, seizoen 6B (finale)
Vanaf 5 januari2021 Begint met goed nieuws voor fans van Vikings. Het complete finaleseizoen van de populaire serie is vanaf 5 januari te streamen. Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok, Koning van de Vikingstam, zijn broeders en zijn familie. In het eerste deel van dit laatste seizoen keerde Bjorn terug als overwinnaar en held voor de mensen die jaren onder het tirannieke bewind van Ivar leefden. Het laatste deel begint met Ubbe in IJsland die de waarheid over Kjetill leert en een moeilijke beslissing moet nemen en in Noorwegen heeft de strijd tegen de Rus ernstige gevolgen gehad. Het einde van seizoen 6 zag er niet goed uit voor de Vikings. Bjorn raakte zwaargewond en kijkers bleven achter met de vraag of hij het overleefde. In seizoen 6B is te zien hoe het afloopt met de personages uit de serie. In de laatste paar afleveringen draait de strijd om Bjorn Ironside en Oleg de profeet. Wat Oleg betreft is het einde van de Vikings aangebroken en is het tijd om voor eens en voor altijd af te rekenen met de barbaarse Noorderlingen.

 

Siren, seizoen 2
Vanaf 7 januari

In de kustplaats Bristol Cove wordt een legende verteld over zeemeerminnen die in de buurt zouden verblijven. In het tweede seizoen wordt het dorpje wordt op zijn kop gezet wanneer een mysterieus meisje verschijnt en verwoestingen aanbrengt. Mariene biologen Ben en Maddie gaan samenwerken om erachter te komen waarom dit gebeurt. Er verschijnen steeds meer zeemeerminnen. De vraag is of zij op zoek zijn naar wraak of dat er iets anders is wat hen uit de zee verdrijft.

 

The New Nurses, seizoen 3
Vanaf 15 januari

Seizoen 3 van The New Nurses verschijnt 15 januari op Ziggo. Het nieuwe seizoen gaat over dat, door een tekort aan geïnteresseerde vrouwen, de Deense overheid in de jaren ’50 beslist dat ook mannen de opleiding tot verpleegkundige mogen volgen. Ondanks het gebrek aan steun meldt Erik zich aan voor de opleiding.Seizoen 1 en 2 zijn exclusief te zien bij Ziggo

 

The Minister, seizoen 1
Vanaf 20 januari

Een gloednieuwe serie die Ziggo op 20 januari toevoegt is de IJslandse serie The Minister. Het is een achtdelig politiek drama waarin Ólafur Darri Ólafsson de hoofdrol speelt als Benedikt Ríkardsson, de populaire premier met een bipolaire stoornis. Sommige bestempelen hem als onorthodoxe radicaal; zelf noemt hij zich een goudeerlijke IJslandse burger. Hij is niet geïnteresseerd in macht. Hij wil naar het volk luisteren, het land veranderen, beter maken.

Eén ding is zeker: een leider zoals hij was er niet eerder in de geschiedenis van het land.

 

C.B. Strike, seizoen 2
Vanaf 21 januari

Het vervolg op de HBO-serie waarin Cormoran Strike, oorlogsveteraan en prive detective samen met secretaris Robin Ellacott op zoek ging naar de waarheid rond de mysterieuze dood van supermodel Luna. In het tweede seizoen van de serie lijkt de verassende ontdekking van Strike en Robin het verhaal van het gewurgde kind te bevestigen, maar ze worden gedwongen het toneel te verlaten voordat ze het grondig kunnen onderzoeken. De dramaserie is gebaseerd op de roman van Robert Galbraith (J.K. Rowling).

 

Euphoria special, deel 2: F*ck Anyone Who’s Not A Sea Blob
Vanaf 25 januari

Van Euphoria zijn inmiddels twee specials uitgebracht. De eerste is sinds 7 december te zien en het tweede deel zal vanaf 25 januari te zien zijn. Deel een ging over de drugsverslaafde Rue die, nadat ze door Jules op een treinstation is achtergelaten een terugval heeft gehad, kerstmis viert. De tweede en laatste speciale aflevering draait om Jules (Hunter Schafer). Zij kijkt tijdens de kerstvakantie terug op het afgelopen jaar. Schafer fungeert als co-executive producer van de tweede special, die ze samen met Euphoria-bedenker Sam Levinson schreef.

 

Geschreven door: Sanne van der Linden

 

 

 


© Alles over Series

Lees ook