5 realityserie kijktips op Netflix

realityseries op Netflix

Het zijn de lekkerste series om weg te kijken op een brakke dag; realityseries. Op videoland en televisie zijn er een heleboel te vinden, maar ook op Netflix ontbreken ze niet. Lees hier over de 5 lekkerste realityseries die dit jaar op Netflix verschenen!

1. Next in fashion (seizoen 1)
Release datum: 29 januari
In de serie Next in Fashion draait het (zoals de titel al aangeeft) om de ontwerpers van de toekomst. In de afvalrace strijden 18 ontwerpers tegen elkaar en komen met de meest extravagante creaties. Het is een mix tussen Amerikaanse drama en competitiviteit in spelshows, en de Britse humor en het leveren van kwaliteit staat boven alles. De afleveringen duren ongeveer een uur en wordt gepresenteerd door het duo Tan France (bekend als fashionstylist in netflixserie Queer Eye) en Alexa Chung (model, redacteur Vogue en schreef het boek ‘IT’), die met z’n tweeën een feestje maken van elke uitzending. Dus als je geïnteresseerd bent in mode en/of kunst, zeker kijken!2. The Circle (seizoen 1)
Release datum: 1 januari
The Circle is een soort sociaal experiment. De realityserie kaart aan dat je je op social media je volledig kan voordoen als iemand anders. Daar zoomen ze op in. Deelnemers strijden voor 1000 euro en kunnen alleen contact hebben via het computerprogramma ‘the circle’. Het gaat erom dat ze credibility opbouwen, degene die het meest geloofwaardig overkomt, wint. De serie heeft een zeer hoog Amerikaans-drama gehalte, maar kijkt wel lekker weg.

3. I am a Killer (seizoen 2)
Release datum: 31 januari
Eind januari verscheen het nieuwe seizoen van I am a killer op Netflix. Net als in seizoen 1, wordt er door middel van diepte interviews met gevangen die in death row vastzitten over hun moorden gepraat. In 10 afleveringen komen nieuwe gevangen in death row aan het woord. Enkele van de criminelen zijn Cavona Flenoy, Charles Armentrout, Brandon Hutchinson, Toby Lynn Williams, Leo Little en Lindsey Haugen. De criminelen praten richting de camera, en daarom richting jou. Je wordt hun verhalen ingezogen, en ze laten je met een bizar gevoel achter.

4. The goop lab with Gwyneth Paltrow (seizoen 1)
Release datum: 24 januari
Actrice Gwyneth Paltrow duikt in de wereld van geest-openbarende ervaringen. Ze onderzoekt met een team van vrouwen de geestverruimende processen, ze treden buiten gebruikelijke beperkingen en gaan ongeremd te werk, vooral binnen de thematiek energieën, sex, en wellness. De serie is door, voor en over vrouwen.

5. Love Is Blind (seizoen 1)
Release datum: 13 februari
Deze nieuwe realityserie is een nieuw liefdesexperiment, wat lijkt op liefdesprogramma’s die je misschien al kent; the bachelor, love Island en 90 days fiance, ze komen allemaal terug in Love is Blind. De singles die de liefde nog een kans geven in deze serie zitten allemaal in een afzonderlijke ruimte, de stellen zien elkaar nooit, maar vormen toch een band door de gesprekken die ze voeren. De singles worden elke keer in het diepe gegooid. Hebben ze de eerste ronde overleefd, en ze door willen, staat er een vakantie in Mexico te wachten. Komen ze daar doorheen, dan wacht de grootste sprong die je als verliefd stel kunt maken…

Geschreven door: Lieske Pricker
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook