Nieuw op Netflix in december

december nieuw op Netflix

Ook in december heeft Netflix weer het een en ander voor ons in petto, gelukkig maar want met de donkere dagen doen we niets liever dan nieuwe series bingen. Lees snel verder en ontdek wat er in december nieuw op Netflix staat.

Prison Break seizoen 5
Vanaf 1 december
Het is al even geleden dat we naar seizoen 4 hebben gekeken, maar nu staat ook eindelijk seizoen van de gevangenisserie op Netflix. We volgen opnieuw de avonturen van Micheal Scofield en zijn broer. Waar iedereen moest denken dat Michael Scofield de laatste aflevering van seizoen 4 niet overleefde, heeft de serie een verrassing voor ons. Michael is nog in leven en, hoe kan het ook anders, weer gevangen. Dit keer zijn de rollen omgedraaid en gaat Lincoln Burrows, de broer van Scofield, met een paar oude bekenden op zoek naar Michael. Lukt het Scofield opnieuw om te ontsnappen?Bad Blood seizoen 1
Vanaf 7 december
Ben je door de afleveringen van Narcos Mexico heen? Niet getreurd, Netflix komt met een nieuwe maffiaserie: Bad Blood. De serie vertelt het waargebeurde verhaal over de maffiafamilie Rizzuto in Montreal, met in de hoofdrol Vito Rizzuto. We kijken naar de laatste gewelddadige jaren van de befaamde maffiabaas. Als Rizzuto vrede weet te stichten tussen de verschillende criminele groeperingen in de stad heeft hij zelf de touwtjes in handen. We volgen Rizzuto en zijn groep trouwe schurken terwijl ze de meest grote en succesvolle smokkeloperaties uitvoeren. Maar dan wordt het rommelig en komt de maffiabaas in de gevangenis terecht.

Travelers seizoen 3
Vanaf 14 december
Ook in het derde seizoen van Travelers staat reizen door de tijd centraal. Eric McCormack kruipt opnieuw in de huid van special agent Grant Maclaren. Hij en zijn team leven in de toekomst, honderden jaren later dan nu. In die tijd is het mogelijk om door de tijd te reizen. Ze hebben een techniek ontwikkelt waarbij ze kunnen reizen naar de eenentwintigste eeuw om de mensheid te waarschuwen voor een ramp die er aan zit te komen. Helaas kunnen wij niet in de tijd reizen en zullen we geduldig moeten wachten tot 14 december.

The Innocent Man
Vanaf 14 december
Met de nieuwe docuserie The Innocent Man geeft Netflix ons wederom een kritische kijk op het Amerikaanse rechtssysteem. De serie is alleen nog rauwer en harder dan Making a Murderer. The Innocent Man, naar het boek van Grisham, vertelt het waargebeurde verhaal van onder andere Ron Williams. Hij en een goede vriend Dennis Fritz worden door de rechtbank schuldig bevonden aan de verkrachting en moord op Debra Sue Carter. Ondans een gebrek aan sterk bewijs komen de twee toch vast te zitten. Maar dan wordt er door middel van gespreken nieuw bewijs naar boven gebracht en verandert de zaak.

YOU seizoen 1
Vanaf 26 december
Met de makers van Riverdale en veel bekende acteurs in de hoofdrol, ik noem Penn Badgley (Dan uit Gossip Girl) en Shay Mitchell (Emily uit Pretty Little Liars), heeft You alle ingrediënten voor een bingewaardige serie. Het verhaal, gebaseerd op de bestseller ‘What would you do for love?’, gaat over de manager van een boekhandel, Joe, die kennismaakt met een veelbelovende schrijfster, Beck. Joe raakt al snel van haar in de ban en zoekt via social media naar de meest intieme details van Beck’s leven. Een onschuldige crush verandert in een obsessie, hij doet alles voor haar, maar dan ook echt alles, inclusief een moord.

Geschreven door: Rosemarijn Zandt
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook