Jon Bernthal wil samenwerking met Daredevil en Jessica Jones

tweede seizoen van The Punisher

Het is misschien voor ons nog heel ver weg, maar Jon Bernthal is in zijn hoofd al druk bezig met het tweede seizoen van The Punisher. Zo hoopt hij stiekem op een samenwerking voor zijn personage Frank Castle met Jessica Jones en Matt Murdock.

Voordat seizoen 2 van The Punisher zal verschijnen verwachten wij eerst nog: Jessica Jones seizoen 2, Luke Cage seizoen 2, Daredevil seizoen 3 en Iron Fist seizoen 2. Daarom kunnen we waarschijnlijk het volgende The Punisher seizoen pas halverwege 2019 verwachten. Voor Bernthal maakt dat niet uit, hij zou het gewoon fantastisch vinden als de situatie zich voordoet en hij kan samenwerken met de acteurs uit Daredevil en Jessica Jones.

“Ik zou er alles voor over hebben om nog een keer met Charlie (Cox) te kunnen werken,” zei de acteur bij een Q & A van ACE Comic Con volgens ComicBook.com. “Hij heeft me hierin gesleurd en zijn acteerwerk is de reden dat ik dit ben gaan doen. Ook ben ik groot fan van Krysten (Ritter). Zij is een echte killer en het zou me ook fantastisch lijken om met haar samen te werken.’’ En er is natuurlijk ook een hele grote kans dat hun paden nog eens zullen kruizen. Ja, oké, New York is een gigantische stad, maar de helden houden zich allemaal bezig met hetzelfde criminele circuit. Het is niet zomaar dat de meesten elkaar al eerder zijn tegengekomen in The Defenders.

The Punisher valt alleen wel een beetje buiten het rijtje superhelden in de MCU. Hij is en blijft namelijk een vigilante en een moordenaar. Eerder hebben we al kunnen zien dat in ieder geval Matt Murdock het daar niet mee eens is.  Maar misschien dat de andere helden daar anders in staan of simpelweg zijn hulp nodig zullen hebben…

Tekst: Dion Balfoort
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook