Nieuw op Netflix in December

in december op Netflix

De dagen worden korter en de feestdagen staan voor de deur. Tijd dus om lekker onderuit te zakken en een nieuwe serie op Netflix te bingewatchen. Wij geven je vast een overzicht van de nieuwste releases die in december op Netflix te zien zijn.

The Holiday Movies That Made Us, vanaf 1 december
Wie houdt er niet van: een kijkje achter de schermen inclusief bloopers van je favoriete films en series. Netflix begint de maand december met The Holiday Movies That Made Us, waarin we de ware verhalen achter iconische kerstkrakers ontdekken. Makers en insiders worden geïnterviewd en geven een unieke kijk bij het tot stand komen van jouw favoriete kerstfilms. De perfecte serie om de feestdagen mee te beginnen. Kijk hieronder de trailer.Selena: The Series, vanaf 4 december
De serie volgt het levensverhaal van één van de grootste Latijns-Amerikaanse zangeressen van de vorige eeuw: Selena Quintanilla. De wereldberoemde artiest verruilt langzaam het podium van haar vaders restaurant voor de grootste zalen en recording studio’s, wat uiteindelijk leidt tot het winnen van een Grammy Award voor het beste Mexicaans-Amerikaanse album. Maar de serie draait niet alleen om het succes. De ‘Mexicaanse Madonna’ en haar familie moeten veel opofferen om het succes vast te houden, wat leidt tot een schokkend einde van de serie. Kijk hieronder de trailer.

The Mess You Leave Behind, vanaf 11 december
Liefhebbers van Spaanse series kunnen ook in december genieten van bekende gezichten uit series als La Casa de Papel en Elité. El desorden que dejas (The Mess You Leave Behind) volgt het verhaal van docente Raquel. Wanneer een docent op een middelbare school in Galicië zelfmoord heeft gepleegd, wordt Raquel ingezet om de klas over te nemen. Langzamerhand roept de dood van haar voorganger steeds meer vragen op en begint Raquel haar klas beter te leren kennen. Ze gaat opzoek naar antwoorden, maar moet uiteindelijk vrezen voor haar eigen leven.

Tiny Pretty Things, vanaf 14 december
Gebaseerd op de gelijknamige bestseller, geschreven door Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton, focust deze serie zich op het leven van studenten op een Amerikaanse dansacademie. Danseressen Bette, June en Gigi laten alles achter om een succesvolle danscarrière op te bouwen, maar dat gaat uiteraard niet zonder slag of stoot. Ruzies, intriges en onderlinge sabotage zorgen voor een wereld voor leugens, verraad en moordende concurrentie. Kijk hieronder de trailer.

Home for Christmas, seizoen 2 vanaf 18 december
Het tweede seizoen van de Noorweegse serie Hjem til Jul (Home for Christmas) belooft ook dit keer weer een succes te worden. In het eerste seizoen zagen we dat Johanne het zat was om iedere kerst geconfronteerd te worden met haar relatiestatus. Ze begint een 24-daagse jacht opzoek naar een vriendje die ze naast zich aan de kersttafel kan zetten. Het eerste seizoen eindigde met een enorme cliffhanger die liefhebbers een jaar lang gek heeft gedreven. Het tweede seizoen geeft eindelijk antwoord op die prangende vraag: wie stond er op kerstavond aan de deur? Kijk hieronder de trailer!

Bridgerton, vanaf 25 december
Het zou weleens een van de hoogtepunten van dit jaar kunnen worden: Bridgerton. Netflix pakt uit door Shonda Rhimes, maker van o.a. Grey’s Anatomy en Scandal, te strikken. Het verhaal, gebaseerd op een negendelige boekenreeks, speelt zich af in de Londense high society van de zeventiende eeuw. De levens van acht broers en zussen van de geroemde familie Bridgerton worden op hun kop gezet door de anonieme columns van Lady Whistledown. Fantastische decors en prachtige kostuums tezamen met veel drama en romantiek belooft deze serie een groot succes te worden.

Chilling Adventures of Sabrina: Deel 4, vanaf 31 december
Het vierde seizoen van de hitserie Chilling Adventures of Sabrina komt eind december uit op Netflix. De serie volgt het verhaal van Sabrina, die op haar zestiende verjaardag moet kiezen tussen de wereld van heksen en haar familie en de normale wereld met haar eigen vrienden. Het laatste seizoen ontketend in een gevecht tegen de Eldritch Terrors, geprovoceerd door aardsvijand Faustus Blackwood.

Hieronder vind je een overzicht van de andere series die in december op Netflix te zien zijn:

Private Lives
Do Do Sol Sol La La Sol
Bogdan the Exorcist
Big Mouth: Season 4
Bhaag Beanie Bhaag
The Great British Baking Show: Holidays: Season 3
Detention
Mr. Iglesias: Part 3
Alice in Borderland
Start-Up
Song Exploder: Volume 2
Vir Das: Outside In – The Lockdown Special
How To Ruin Christmas: The Wedding
Sweet Home
Best Leftovers Ever!
Equinox

Geschreven door: Melvin Merkenij
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook