Nieuw op Netflix in april

Chilling adventures of Sabrina

Ook deze maand wordt er weer veel nieuws toegevoegd aan het Netflix aanbod. Hieronder lees je welke series je kunt verwachten en wat er allemaal Nieuw op Netflix in april te zien is.

Chilling adventures of Sabrina: deel 2, beschikbaar vanaf 5 april, 2019.Actrice Kiernan Shipka vertelde in een interview met Bloody Disgusting wat we van het nieuwe deel kunnen verwachten: “Sabrina is heel erg veranderd ten opzichte van het eerste deel. Haar groei is heel duidelijk. Het tweede seizoen heeft een andere invalshoek dan het eerste seizoen.” We mogen ook meer verschillende personages verwachten.

Quicksand, beschikbaar vanaf 5 april

Nadat een welgestelde voorstad van Stockholm wordt opgeschrikt door een tragedie op een school, wordt een ogenschijnlijk normale tiener aangeklaagd voor moord. Dit is een echte aanrader voor liefhebbers van The Sinner! Bekijk hieronder de trailer.

Black Summer, beschikbaar vanaf 11 april.

Het verhaal gaat over Rose. Zij is haar dochtertje kwijtgeraakt tijdens een zombie apocalyps. Ze gaat samen met een groep die in hetzelfde schuitje zit op zoek naar haar kind. Bekijk hieronder de trailer van deze spannende serie, die nu al wordt vergeleken met The Walking Dead.

Huge in France, beschikbaar vanaf 12 april

Gad Elmaleh is een zeer beroemde comedian… in Frankrijk. Hij is van plan om het allemaal achter zich te laten en naar Los Angeles te verhuizen in een poging om het contact te herstellen met zijn vervreemde 16-jarige zoon, die als model werkt en een hekel aan comedy heeft. Helaas zal hij hierbij geen gebruik kunnen maken van zijn status als celebrity. Bekijk hieronder de trailer.

Andere Netflix Originals die we deze maand mogen verwachten:

Special, beschikbaar vanaf 12 april
My first first love, beschikbaar vanaf 18 april
The Protector, seizoen 2, beschikbaar vanaf 26 april

Het serie aanbod wordt op Netflix in april ook uitgebreid met:

Peppa Pig, seizoen 5, beschikbaar vanaf 1 april
Gevoel voor tumor, seizoen 1, beschikbaar vanaf 1 april
In Vlaamse Velden, seizoen 1, beschikbaar vanaf 1 april


© Alles over Series

Lees ook