Wat staat ons te wachten in ‘Riverdale’?

https://youtu.be/XXXqaYls50o

We tellen de dagen ongeduldig af omdat Riverdale ons weer een paar weekjes laat wachten op nieuwe afleveringen. De succesvolle serie zal 18 januari weer met ‘Chapter Twenty-Three’ op Netflix te zien zijn. De trailer daarvan kan je hierboven bekijken. We hebben natuurlijk tot nu toe in het tweede seizoen al een boel actie gezien, en een hoop van waar de serie over ging lijkt inmiddels ook opgelost. Dus wat staat ons te wachten in het tweede deel van Riverdale seizoen 2?

Het grote mysterie waar seizoen 2 voornamelijk over ging is natuurlijk wie nou die beruchte Black Hood is. Hoewel de geruchtenmolen nog volop draait over de onthulling lijkt dat mysterie inmiddels opgelost te zijn dus onze helden kunnen weer over tot de orde van de dag. Maker van de serie Roberto Aguirre-Sacasa verklapt in een interview aan Entertainment Weekly dat de hitserie in het tweede deel van seizoen 2 als het ware ‘Back to Basics’ gaat. De show zal wat dieper ingaan op de onderlinge verhoudingen, situaties op school, vriendschappen en verschillende relaties. Hij geeft daarnaast ook aan dat we absoluut niet bang hoeven te zijn dat ‘Back to Basics’ betekent dat het voortaan gedaan is met alle actie en drama in Riverdale. Dat belooft dus nog genoeg duistere mysteries en mist voor de afleveringen die nog gaan komen.

Ook de trailer van de aflevering van 18 januari belooft een hoop spanning. Southside High sluit en Jughead en zijn vrienden van de Serpents komen bij Betty, Archie en Veronica op school terecht. Daarnaast zal ook eindelijk tot nu toe onbekende broer van Betty zijn intrede maken in de serie. Betty weet pas net van het bestaan van haar broer Chic af en de trailer laat zien dat Betty’s moeder haar zoon zegt te willen zien. Eerder zagen we in Riverdale dat moeder Alice zwanger was ten tijde van hun Homecoming en dat vader Hale wilde dat ze abortus liet plegen. In plaats daarvan heeft Alice het kind afgestaan aan de Sisters of Quiet Mercy. De trailer laat ons beelden zien van een opengaande deur waarachter Chic staat te wachten en een huilende, knuffelende Betty en moeder Alice in de auto. Er staat de fans van Riverdale dus nog een hoop sensatie te wachten in het tweede deel van seizoen 2…Geschreven door: Britte van Erven
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook