Prijsvraag: Win Vikings seizoen 6 volume 1 op DVD en Blu-ray

januari op Ziggo

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Vikings seizoen 6 volume 1. Wij mogen namelijk een blu-ray of DVD van deze topserie. Wil je weten hoe je kans maakt op deze Vikings prijsvraag? Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Vikings prijsvraagIn seizoen 6 valt het Bjorn Ironside zwaar om zijn overleden vader op te volgen als koning. Ivar is gevlucht naar Rusland waar hij aan Prins Oleg een geduchte tegenstander heeft. Lagertha heeft haar eigen plannen, maar er ligt gevaar op de loer. In deze 10 spannende afleveringen zijn we getuige van de invasie van Scandinavië, en zien we hoe Ubbe en Torvi afreizen naar IJsland terwijl Hvitserk de strijd tegen Ivar voortzet.

Deze Vikings prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 27 december.


© Alles over Series

Lees ook