De series die terugkeren op Netflix in 2018

Nieuw op Netflix

Naast een heleboel compleet nieuwe series heeft Netflix natuurlijk ook nog oude bekenden die terugkeren met een nieuw seizoen. Van enkele nieuwe series is de precieze releasedatum nog niet bekend, maar dat mag de voorpret niet drukken. Er is weer genoeg om te bingewatchen en om naar uit te kijken in 2018!

Riverdale deel 2
Vanaf: 18 januari
Yes! Weer elke week nieuwe afleveringen van Riverdale op Netflix in januari. Het zal de liefhebbers niet ontgaan zijn: het is momenteel weer even wachten op nieuwe afleveringen van de Amerikaanse hitserie. Archie, Jughead, Betty en Veronica hebben hun handen vol aan het turbulente leven in Riverdale. Nu de beruchte Black Hood gepakt is lijkt de rust terug te keren. Maar Riverdale zou Riverdale natuurlijk niet zijn als er niks aan de hand zou zijn in het stadje.Orange is the new Black seizoen 6
Vanaf: onbekend
Deze serie is toch wel een van Netflix’ meest bekeken en meest besproken Original series ooit te noemen. Als Piper Chapman wordt gepakt voor het vervoeren van drugsgeld voor haar ex moet ze haar gemakkelijke leventje in New York verruilen voor de gevangenis. De komende vijftien maanden brengt ze in oranje overal door tussen andere vrouwelijke lotgenoten. Het leven in de gevangenis blijkt echter niet zo gemakkelijk als haar oude comfortabele leven in New York.

Jessica Jones seizoen 2
Vanaf: 8 maart
Een van de Amerikaanse superheldenseries van Marvel. Jessica Jones is gebaseerd op het gelijknamige karakter van de stripboekenreeks. Na een succesvol eerste seizoen is de superheldin terug voor een tweede seizoen. Jessica’s tijd als superheld is treurig genoeg op zijn eind gekomen en ze probeert haar gewone leven in New York stukje bij beetje weer op te bouwen. Tijdens haar werk als privédetective raakt ze verstrikt in een aantal bijzondere situaties.

Narcos

Narcos seizoen 4
Vanaf: onbekend
De DEA werkt er met man en macht aan om de beruchte Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar op te pakken, die inmiddels allang biljonair is. Niet alleen Escobar vormt een bedreiging voor de veiligheid van het volk: door heel Colombia krioelt het van de drugskartels die onderling ook vaak een appeltje met elkaar te schillen hebben. Wanneer Escobar, briljant gespeeld door Wagner Moura, aan zijn einde komt blijven er nog genoeg narcos over waar de DEA zich op zal moeten richten.

Santa Clarita Diet seizoen 2
Vanaf: onbekend
Sheila (Drew Barrymore) en haar man Joel weten ze zich geen raad als blijkt dat Sheila ‘ondood’ is en net als een vampier of zombie de intense drang heeft om menselijk vlees te eten. Ze besluiten dat er niks anders op zit dan geschikte kandidaten voor Sheila te vinden om haar onbedwingbare honger mee te kunnen bedwingen.

Grace and Frankie

Grace and Frankie seizoen 4
Vanaf: 19 januari
Een ongebruikelijke situatie in deze Netflix Original: Grace en Frankie komen erachter dat hun mannen de afgelopen twintig jaar niet alleen zakenpartners waren. Hun echtgenotes blijken geliefden van elkaar te zijn geworden en gaan samen verder. Het leven van de dames komt op zijn kop te staan en door de omstandigheden ontstaat er toch een bijzondere vriendschap tussen de twee hele verschillende vrouwen.

13 Reasons Why seizoen 2
Vanaf: onbekend
Als een jong meisje om mysterieuze redenen zelfmoord pleegt wordt er een doosje met cassettebandjes doorgegeven onder haar ‘vrienden’ en kennissen. Op de bandjes vertelt de gepeste Hannah de dertien redenen die haar ertoe hebben gedreven om een einde aan haar leven te maken en wie daar precies aan bijgedragen hebben. Vooral Clay, een goede vriend van Hannah, zit erg in over het verdrietige lot van Hannah en probeert de anderen in te laten gezien wat ze aangericht hebben.

Daredevil seizoen 3
Vanaf: onbekend
Weer een topper uit de superheldenreeks van Marvel, gebaseerd op de gelijknamige held. Overdag is de blinde Matt Murdock (Charlie Cox) een advocaat, maar ’s nachts vecht hij tegen het kwaad. Ondanks dat Murdock blind is staat hij zijn mannetje: zijn andere zintuigen zijn versterkt, waardoor hij de slechteriken behendig een lesje kan leren.

Unbreakable Kimmy Schmidt seizoen 4
Vanaf: onbekend
Een Original om naar uit te kijken! We hebben al drie seizoenen kunnen genieten van Kimmy Schmidt en dit jaar is het tijd voor het vierde seizoen. Na haar leven in een enge sekte komt ze in het grote en drukke New York terecht. Met een paar nieuwe vrienden aan haar zijde en een baantje als au pair probeert ze zich wegwijs te maken in een wereld die vroeger ondenkbaar voor haar zou zijn geweest.

How to get away with murder

How To Get Away With Murder seizoen 3
Vanaf: 1 januari
Eindelijk een nieuw seizoen! Alles leek in elkaar te storten voor advocate Annalise Keating. Ze selecteerde zes van haar beste studenten om bij haar in de leer te gaan en ze is steeds meer betrokken geraakt. Als ze haar persoonlijke leven en haar professionele carrière niet langer gescheiden kan houden raken haar leerlingen ongewild betrokken bij een bizar moordcomplot.

Geschreven door: Britte van Erven
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook