Nieuw op Netflix in oktober

Nieuw op Netflix

Dagen worden korter, maar de avonden langer! En dat is een heel goed excuus om lekker lang op de bank te hangen en je favo serie te bingen. Ook in oktober is er veel nieuw op Netflix. Hieronder een lijst van een aantal van de nieuwe series en afleveringen in, zodat je niks hoeft te missen!

Elite seizoen 1
Vanaf: 5 oktober

Een school vol verwende kinderen met meer geld dan ze kunnen spenderen, high class feesten, seks en drugs. Voeg daar een paar arbeiderskinderen aan toen en je hebt een serie om van te smullen. Nadat een aardbeving hun school verwoest moeten drie doodnormale jongeren naar één van de meest exclusieve scholen van Spanje. Dat is vragen om ellende. De strijd tussen de rich kids en de newbies eindigt met een moord, waar wie heeft die gepleegd?

Riverdale seizoen 3
Vanaf: 11 oktober

Nu we weten wie de Black Hood is, is het tijd voor een nieuw mysterie in Riverdale. Een ding is zeker er zijn een hoop geheimen rondom de ouders. In het nieuwe seizoen gaan we terug naar de jaren 80, de jonge cast kruipt hiervoor in de huid van hun ouders. Ook krijgen we dit seizoen meer te zien van Toni, Reggie, Kevin en Josie. Nog even wachten en we kunnen de avonturen van Archie, Jughead, Betty en Veronica weer op de voet volgen.The Haunting of Hill House seizoen 1
Vanaf: 12 oktober

In de verfilming van de roman van Shirley Jackson volgen het verhaal van een groep kinderen die in een spookhuis zijn opgegroeid. Als volwassenen keren ze terug naar het huis om de geesten uit het verleden te confronteren. De horror-dramaserie jaagt je de stuipen op het lijf. Lichtpuntje, onze eigen Michiel Huisman speelt in de hoofdrol. Dat is in ieder geval één goede reden om nagelbijtend op de bank te zitten 12 oktober.

Daredevil seizoen 3
Vanaf: 19 oktober

Matt Murdock zal ook in het derde seizoen van Daredevil als superheld het onrecht in Hell’s Kitchen bestrijden. De blinde advocaat heeft als doel nog steeds gerechtigheid, maar het middel verandert. In de eerdere seizoenen liet het gemaskerde gevaarte zijn vijanden nog wel eens met een waarschuwing wegkomen, in het nieuwe seizoen laat Murdock zijn duistere kant zien.

The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 1
Vanaf: 26 oktober

Aankomende halloween kijken we naar Adventures of Sabrina, een remake van Sabrina, the Teenage Witch. Ook in de reboot van de serie is tienermeisje Sabrina half heks en half sterveling. Maar alsof dat niet genoeg is doen de makers er nog een schepje bovenop, ze is ook nog eens de enige die de wereld kan beschermen tegen duistere krachten. Fans van de old school versie van Sabrina kunnen gerust hun hart ophalen, Salem is weer van de partij!

Nog heel even wachten en dan kunnen we gaan kijken, wij zetten de popcorn vast klaar!

Geschreven door: Rosemarijn Zandt
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook