Nieuw op Netflix in januari

nieuw op Netflix

Nu de feestdagen voorbij zijn en de lange, grijze januarimaand is begonnen, kunnen we wel wat afleiding gebruiken. Gelukkig heeft Netflix weer veel nieuwe series en seizoenen toegevoegd. Wij vertellen je graag wat nieuw op Netflix is deze maand.

Comedians of the World
Seizoen 1 vanaf 1 januari

In de Internationale stand-upserie delen 47 comedians uit 13 verschillende regio’s hun visie op de wereld. Het is de perfecte dosis humor om de sombere januarimaand wat vrolijker door te komen. Soundos El Ahmadi, Rayen Panday en Martijn Koning vertegenwoordigen Nederland. Met verschillende stijlen, genders, etniciteiten en eigen kijk op de samenleving proberen ze jou fan te maken van hun grappen. Weten welk land de grappigste comedians heeft? Dan moet je toch even kijken. Deze hilarische Netflix serie mag je niet missen!

A Series of Unfortunate Events
Seizoen 3 vanaf 1 januari

A series of unfortunate events zit vol hilarische en bizarre momenten. Zoals de titel al zegt gaat eigenlijk alles mis in deze fantasierijke serie. De ouders van Klaus, Violet en Sunny Baudelaire komen te overlijden. De weeskinderen komen bij graaf Olaf, hun boze oom, te wonen. Graaf Olaf is niet geïnteresseerd in de kinderen, maar wel in het familiefortuin dat de familie Baudelaire heeft achtergelaten. Hij gaat kosten wat het kost achter het geld aan. Het derde en laatste seizoen is de climax van de serie. Gaat het Violet, Klaus en Sunny lukken om te ontsnappen?The Bridge
Seizoen 4 vanaf 1 januari

Een tijdje geleden werden drie seizoen van The Bridge van Netflix gehaald, maar ze zijn terug! Dat niet alleen, ook het vierde seizoen van de Scandinavische crime staat nu nieuw op Netflix. In het eerste seizoen van een van de beste series uit Scandinavië maken we kennis met Saga, een detective bij de Zweedse politie met een moeilijk karakter. Voor een moord op de brug tussen Zweden en Denemarken, vandaar ook ‘The Bridge’, moet Saga samenwerken met de Deense politie. Vanwege haar karakter gaat dat niet altijd even makkelijk. Hoe verder we in de serie komen hoe meer Saga en haar partner op elkaar ingespeeld raken. Het maakt het dus ook extra lastig als ze in het vierde seizoen met andere Deense politiemensen moet samenwerken. Voordat we echt afscheid moeten nemen van de serie kunnen we nog een laatste keer kijken hoe Saga op haar manier een spannende moord oplost.

Tidying Up with Marie Kondo
Vanaf 1 januari

Nieuw jaar, frisse start? Daar hoort een opgeruimd huis bij! Gelukkig is daar Marie Kondo, de Japanse opruimgoeroe, ze leert ons in acht afleveringen hoe je je huis op orde krijgt. Het is niet de meest spectaculaire serie die nieuw is op Netflix, maar werkt wel lekker ontspannend. Met haar KonMari-methode helpt ze jou ook naar een keurig huis, waarbij het niet gaat om minimalisme. Met haar ‘spark of joy’ methode moet je je bij al je prullaria afvragen of je er nog blij van wordt, anders moet het de deur uit! Gewoon even die afleveringen kijken je huis ziet er weer tip top uit.

How To Get Away With Murder
Seizoen 4 vanaf 1 januari

In How To Get Away With Murder volgen we strafrecht professor, Annalise Keating, ze geeft les aan de Universiteit van Middleton. Ieder jaar selecteert ze een groep excellente studenten die met haar mee mogen kijken hij het echte werk. Wanneer haar studenten per ongeluk in een moordcomplot terechtkomen zorgt dat voor de nodige problemen. Seizoen 4 staat vanaf nu nieuw op Netflix. De eerste seizoenen nog niet gezien? De spannende serie scoort een 8,2 op IMDB en is zeker de moeite waard!

Door: Rosemarijn Zandt
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook