Nieuw op Netflix in maart 2023

in maart op Netflix

Maart wordt op Netflix een maand met allemaal nieuwe seizoenen van populaire series. Lees hier welke erbij komen in maart op Netflix.

Sex/Life: Seizoen 2
Vanaf 2 maartIn de serie moet Billie (gespeeld door Sarah Shahi) een keuze maken: redt ze haar huwelijk met Cooper of gaat ze voor haar ex Brad. Fans van deze serie hebben maar liefst twee jaar moeten wachten. Maar het nieuwe seizoen ziet er weer hot uit! Bekijk hieronder de trailer.

Outlander: Seizoen 6
Vanaf 6 maart

Met een revolutie in aantocht moeten Claire en Jamie een kant kiezen. Blijven ze trouw aan de kroon of kiezen ze toch voor hun nieuwe vrienden? Ben je benieuwd naar deze serie maar wil je er eerst meer over weten? Lees dan hier onze Kijktip Outlander.

You: Seizoen 4 Deel 2
Vanaf 9 maart

Een gevaarlijk charmante en behoorlijk geobsedeerde jongeman gaat extreem ver in zijn poging om een plekje te verwerven in het levenan degenen waar hij op gefixeerd raakt. Een super creepy en verslavende serie. Kon jij niet wachten om te zien hoe seizoen 4 verder zou gaan? Gelukkig kunnen we dan nu verder bingen met deel 2 van dit seizoen. Bekijk hieronder de trailer.

Love Is Blind: Seizoen 4 – Afl. 1 tot 5
Vanaf 23 maart
Het derde seizoen van Netflix-datingshow Love Is Blind heeft enorm veel teweeg gebracht, met name door wat zich achter de schermen afspeelde. Nu kunnen fans weer hun hart ophalen aan een nieuw seizoen van deze show. Durven de nieuwe singles het aan om op een onconventionele wijze te daten in de hoop de liefde van hun leven te vinden? Aflevering 6 tot 8 wordt 31 maart toegevoegd zodat je snel door kunt kijken.

Riverdale: Seizoen 7
Vanaf 30 maart
Bekijk hieronder de trailer

Wil je weten wat er nog meer in maart op Netflix verschijnt? Houd dan onze site in de gaten voor updates!


© Alles over Series

Lees ook