Lucifer onthult nieuwe teaservideo voor seizoen 5B

Netflix heeft op de officiële Twitter-pagina van Lucifer een teaser vrijgegeven. Het gaat om eentje voor de tweede helft van het vijfde seizoen van de serie.

Het is een kort filmpje gewijd aan de detective, en geliefde van de duivel, Chloe Decker (gespeeld door Lauren German). De video zit vol met iconische momenten uit eerdere seizoenen. Aan het eind word je getrakteerd op een eerste kijk naar Chloe in actie in de tweede helft van seizoen vijf. Het lijkt erop dat de serie meteen verder gaat waar ze waren gebleven. Aan het eind van het eerste deel van seizoen vijf stonden Lucifer en Amenadiel tegenover Maze en Michael terwijl de tijd bevroren was. Waarna God naar de aarde kwam voor zijn ruziënde kinderen. Daar pakt de nieuwe clip de draad op. We zien Chloe die voor gebroken glas staat, waar Lucifer doorheen vloog vorig seizoen. Ze vraagt zich af of iemand Lucifer gezien heeft.Op de Twitter-account van Lucifer wordt ernaar gehint dat God nog een grote rol heeft op de Aarde. De officiële Twitter-pagina van Lucifer schrijft: “Wat zou de releasedatum van 5B kunnen zijn? Dat kunnen we niet onthullen. Maar we kunnen wel zeggen dat je je op kan maken voor een lang verblijf van *** op *****”.
Voor fans was het snel duidelijk wat daarmee bedoeld wordt. God zal waarschijnlijk nog wel even op Aarde blijven na alles wat er gebeurd is in vorige seizoenen van de serie.

De serie, die in de zomer de meest bekeken streaming-show in Amerika werd, keert naar verwachting in het begin van 2021 terug voor de rest van seizoen vijf, voordat het wordt afgesloten met een zesde en laatste seizoen.

Geschreven door: Sanne van der Linden

 

 

 


© Alles over Series

Lees ook