Locke & Key komt naar Netflix

Netflix abbonnees

De nieuwste Netflix Original Serie Locke & Key, gebaseerd op de succesvolle graphic novels, is vanaf februari 2010 wereldwijd te zien op Netflix. Op 7 februari zal het eerste seizoen worden toegevoegd aan het aanbod van de streamingsdienst. Dit coming-of-age mysterie gaat over liefde, verlies en de onbreekbare banden die familie definiëren.

Locke & Key is de langverwachte Netflix-serie gebaseerd op de bestsellende stripboekenreeks van Joe Hill en Gabriel Rodriguez voor IDW comics. Het gaat over de drie Locke kinderen. Nadat hun vader op mysterieuze wijze wordt vermoord, verhuizen zij samen met hun moeder naar hun voorouderlijke huis ‘Keyhouse’.

Locke & KeyAl snel vinden ze er magische sleutels die wel eens een link zouden kunnen hebben met het bizarre overlijden van hun vader. Terwijl de Locke kinderen de verschillende sleutels en de bijbehorende unieke krachten ontdekken, ontwaakt een mysterieuze demon die niet zal stoppen voordat hij de magische sleutels in handen heeft. Het eerste seizoen van de serie zal tien afleveringen krijgen.

Locke & Key wordt gemaakt door Carlton Cuse, bekend van Lost, en Meredith Averill, die eerder The Haunting of Hill House maakte. De cast van Locke & Key bestaat uit Darby Stanchfield als Nina Locke, Jackson Robert Scott als Bode Locke, Connor Jessup als Tyler Locke en Emilia Jones als Kinsey Locke,


© Alles over Series

Lees ook