Nieuw op Netflix in juli

Netflix series in juli

Veel van ons hebben de laatste tijd extra veel Netflix gekeken. Dus dan is het des te fijner dat er weer nieuw aanbod wordt toegevoegd. Lees hier welke Netflix series in juli te zien zullen zijn.

Gotham seizoen 5, vanaf 1 juli
De maand juli begint goed met het vijfde seizoen van de serie Gotham. Deze serie gaat over detective James Gordon die de criminaliteit probeert aan te pakken in de jaren voordat Batman in Gotham City arriveert.Karppi seizoen 2 vanaf 1 juli
Goed nieuws voor fans van Scandinavische crime series. Karppi wordt namelijk niet voor niets vergeleken met The Bridge en The Killing. Het tweede seizoen van deze serie wordt onverwacht ook toegevoegd in juli. Dat is nog eens een leuke verrassing!

Unsolved Mysteries vanaf 1 juli
Ken je hem nog van vroeger? Unsolved Mysteries is een revival van de gelijknamige serie die van 1987 tot 2010 te zien was. De documentaireserie draait om waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaring.

Warrior Nun seizoen 1 vanaf 2 juli
Dit is een nieuwe fantasy-serie van Netflix. Als een weesmeisje in een lijkenhuis ontwaakt, ontdekt ze dat ze superkrachten heeft als uitverkoren aureooldrager voor een geheime sekte van op demonen jagende nonnen. Bekijk hieronder de trailer.

Las Chicas Del Cable seizoen 6, vanaf 3 juli
Vier jongedames werken bij de telefoonmaatschappij van Madrid, waar ze goed verdienen. Hierdoor hebben ze alle tijd om leuke dingen te doen. Maar hun conservatieve Spaanse omgeving kan dit niet waarderen, en de vrouwen moeten hard knokken voor hun onafhankelijkheid.

Over Water seizoen 1 vanaf 3 juli
Een door verslavingen geruïneerde tv-celebrity krijgt van zijn gezin nog een kans. In zijn nieuwe baan krijgt hij te maken met schimmige praktijken in de Antwerpse haven.

Netflix series in juli

Stateless miniserie vanaf 8 juli
Vier vreemden − een vrouw op de vlucht, een moedige vluchteling, een bureaucrate en een vader met problemen − treffen elkaar in een Australisch immigratiedetentiecentrum.

The Protector seizoen 4 vanaf 9 juli
Een jongeman in het huidige Istanbul ontdekt dat hij bij een eeuwenoud geheim genootschap hoort. Hij gaat op een missie om de stad te redden van een onsterfelijke vijand.

Cursed seizoen 1 vanaf 17 juli
In deze nieuwe versie van de legende van Arthur bundelen de tiener Nimue en de huurling Arthur hun krachten om Merlijn te vinden en een eeuwenoud zwaard af te leveren.

Suits seizoen 8

Suits seizoen 8, deel 2 vanaf 18 juli
Aan alle mooie dingen komt een eind, zo ook aan de populaire advocatenserie Suits waarvan seizoen 9 de finale vormde. In Nederland lopen we nog even achter want op 18 juli verschijnt op Netflix het tweede deel van het achtste seizoen van de serie.

How to sell drugs online (fast) seizoen 2 vanaf 21 juli
Om de liefde van zijn leven terug te winnen, begint een nerdy scholier online xtc te verkopen. Hij wordt uiteindelijk een van de grootste dealers van Europa.

Good Girls seizoen 3 vanaf 26 juli
Er is veel leuk aanbod onder de Netflix series in juli. Ook van Good Girls is er weer een nieuw seizoen! Deze volgt drie voorstedelijke moeders die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Maar dan komen ze erachter hoe ze hun slag kunnen slaan. Alleen verloopt dat allemaal niet zo soepeltjes.

The Umbrella Academy seizoen 2 vanaf 31 juli
Een excentrieke miljonair verzamelt een groep kinderen om zich heen, die met hun speciale krachten de wereld kunnen redden. In het eerste seizoen van The Umbrella Academy leek dit plan te mislukken. Maar op de valreep werd een tijdportaal geopend dus er is in seizoen 2 ruimte voor een herkansing.

Vis a Vis: El Oasis seizoen vanaf 31 juli
Macarena en Zulema willen nog één grote diefstal plegen voor ze afscheid nemen van het criminele bestaan. Ze huren een team in om een baas van een Mexicaans drugskartel te beroven.

Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook