Wat mogen we verwachten van ‘Queer Eye’ seizoen 2?

Queer Eye seizoen 2

Maandag 26 maart werd het heugelijke nieuws aangekondigd dat Queer Eye seizoen 2 besteld is door Netflix. In het eerste seizoen werden een tiental heteromannen die niet lekker in het leven stonden opgeknapt door vijf extreem charmante homoseksuele mannen. In het programma werden bruggen gebouwd tussen de hetero en de homoman op een extreem hartverwarmende manier. Nu komt er dus een tweede seizoen, maar hoe gaan de makers ervoor zorgen dat Queer Eye fris en leuk blijft?

Bobby Berk is een van de vijf mannen die in de serie zich ontfermt over de design kwesties. Hij laat weten dat ze in het tweede seizoen nog meer diverse mensen gaan helpen. “Je gaat veel meer verschillende soorten mensen”, zegt Berk. Daarnaast zal Queer Eye meer ingaan op religieuze thema’s. Berk laat weten dat er een aflevering voorbij zal komen waar de vijf mannen diep op het geloof in gaan. “Je ziet dat de gedachtegang en harten tegenover homoseksualiteit verandert”, zegt Bobby. “Bij de mensen met wie wij werken maar ook bij een volledig kerkelijke gemeenschap zie je een verandering ontstaan!”Iedereen die Queer Eye seizoen 1 heeft gezien is helemaal idolaat van de ‘hero’ Tom! De redneck met een heel groot hart werd door de mannen helemaal opgeknapt en werd weer in contact gebracht met zijn oude liefde. Of we Tom terug gaan zien in het tweede seizoen is nog maar de vraag… We weten in ieder geval dat het alle fans van Queer Eye niks liever willen.

Wanneer seizoen twee precies uitkomt, is nog niet duidelijk. Maar we hebben in ieder geval iets om naar uit te kijken!

Geschreven door: Rosa Wierda
Beeld: Carin Baer/Netflix


© Alles over Series

Lees ook