Nieuw op Netflix in december

Netflix in december

Netflixfans opgelet! Er is gelukkig weer meer dan genoeg om te kijken deze maand: nieuwe series, nieuwe seizoenen en nieuwe afleveringen. Hier alles dat nieuw is op Netflix in december.


The Crown seizoen 2
Vanaf: 8 december
Na het succes van seizoen 1 staat er gelukkig een tweede seizoen van The Crown voor de deur. De serie gaat over het leven van koningin Elizabeth II die in de 20e eeuw als jonge vrouw de troon betreed. In het eerste seizoen zijn slechts haar eerste jaren op de troon in beeld gebracht dus de makers hebben vast nog genoeg overgelaten voor het vervolg.

Dark seizoen 1
Vanaf: 1 december
In de media wordt deze nieuwe Netflix Original al ‘de engste serie van Netflix ooit’ genoemd. De serie speelt zich af in een Duits stadje waar plotseling twee kinderen vermist raken. Vier families uit het stadje proberen samen het mysterie van de plotse vermissingen op te lossen.



Easy seizoen 2
Vanaf: 2 december
Het tweede seizoen van de comedyserie is ook op Netflix in december te zien. Een groep vrienden uit Chicago probeert te dealen met alle problemen die liefde, seks, relaties en volwassen zijn met zich mee brengen.

Travelers seizoen 2
Vanaf: 26 december
Tijd voor het tweede seizoen van de Canadese serie. Een groepje mensen uit de toekomst ontdekt dat het menselijk ras zal uitsterven en is vastberaden het lot van de mensenheid te veranderen, waarbij ze gevolgd worden door een federaal agent.

Las Chicas Del Cable seizoen 2
Vanaf: 25 december
Seizoen 2 van de serie die zich afspeelt in Madrid tijdens de jaren 80. Vier telefoonmeisjes gaan samen de strijd aan voor onafhankelijkheid. De serie laat zien hoe vrouwen onderdrukt werden en hoe de meisjes vastberaden zijn toch hun levensdromen waar te maken.

El chapo

El Chapo seizoen 2
Vanaf: 15 december
El Chapo is back! In het spannende en zeer sucesvolle eerste seizoen is El Chapo een samenwerking aangegaan met Pablo Escobar en vervolgens uitgegroeid tot beruchte drugsbaas. In de serie zie je hoe hij achter tralies beland en probeert te ontsnappen.

The Ranch deel 4
Vanaf: 15 december
Tijd voor alweer deel vier van de Netflix sitcom. Colt (Ashton Kutcher) keert na het mislukken van zijn sportcarrière terug naar de ranch van zijn ouders. Hij gaat weer meewerken op de ranch, wat zorgt voor veel irritaties.

Fuller House

Fuller House seizoen 3
Vanaf: 22 december
Nieuwe afleveringen van het derde seizoen! In de komedieserie komt zoals vanouds weer een heleboel hilariteit aan bod in het overvolle huis tijdens de opvoeding van de kinderen.

Bill NYE Saves the World seizoen 2
Vanaf: 29 december
Eind van de maand komt het eerste deel van seizoen 2 online. De serie volgt talkshowpresentator en Emmy-winnaar Bill Nye terwijl hij verschillende gasten uitnodigt in zijn show. Samen met experts en bekende personen probeert hij te achterhalen hoe groot de rol van wetenschap in ons dagelijkse leventje is.

Manhunt: Unabomber seizoen 1
Vanaf: 12 december
De FBI is wanhopig op zoek naar de beruchte man die bekend staat als ‘Unabomber’. De mensen zijn bang en de FBI heeft eigenlijk maar weinig informatie. Een nieuw soort profiler gaat aan de slag om het mysterie te ontrafelen.

Donderdagen:

Dynasty seizoen 1
Vanaf: 7 december
Elke donderdag nieuwe afleveringen van de iconische serie Dynasty. We volgen de allerrijksten in hun strijd om nog meer geld en nog meer macht en zien wat voor vijanden en geheimen dit met zich meebrengt.

Riverdale seizoen 2
Vanaf: 7 december
Yes! Weer elke week nieuwe afleveringen van Riverdale op Netflix in december. Het zal de liefhebbers niet ontgaan zijn: het was even wachten op nieuwe afleveringen. Archie, Jughead, Betty en Veronica hebben hun handen vol aan het turbulente leven in het stadje Riverdale.

Geschreven door: Britte van Erven
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook