Prijsvraag: Win de DVD van Titans seizoen 2

Titans seizoen 2

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Titans seizoen 2. Wij mogen namelijk twee keer een DVD weggeven van het dit seizoen van deze superleuke serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Titans seizoen 2Dick Grayson en de Titans vinden bondgenoten. Rachel Roth/Raven, Gar Logan/Beast Boy en Jason Todd/Robin krijgen versterking van Hank Hall/Hawk, Dawn Granger/Dove en Donna Try/Wonder Girl. Wanneer Wilson/Deathstroke een pijnlijke episode aan het licht brengt, moeten de Titans hun krachten bundelen om af te rekenen met zonden uit het verleden.

Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 15 september.


© Alles over Series

Lees ook