Jay Ali krijgt rol in derde seizoen ‘Daredevil’

Marvel serie van Netflix

In het derde seizoen van Daredevil zal ook acteur Jay Ali aan de cast worden toegevoegd. Hij zal in de Marvel serie van Netflix de rol krijgen van FBI-agent. Daarmee krijgt hij een vergelijkbare rol als Wilson Bethel, die in het derde seizoen ook als nieuwkomer mag opdraven als FBI-agent. De verwachting is dat Daredevil 3 ergens in de loop van het jaar op Netflix verschijnt.

Ali speelt Rahul ‘Ray’ Nadeem, een eerlijke maar ambitieuze FBI-agent, die alles over heeft voor zijn familie. Verder is er niet veel bekend over het personage. De prioriteit van de agenten zal in eerste instantie liggen bij het bewaken van Wilson Fisk, om zo te voorkomen dat hij ontsnapt en zijn criminele imperium herovert. De vraag is voor hoe lang dat duurt als Daredevil himself weer in beeld komt. Naar verwachting zullen de agenten het Matt Murduck alias Daredevil moeilijk gaan maken als hij weer is bijgekomen van het slot van The Defenders. Daarin leek hij dood te zijn gegaan, ware het niet dat hij op het laatst toch nog enig teken van leven gaf.

Daredevil was de eerste Marvel van Netflix. Daarna kwamen er meer bij zoals Jessica Jones, Luke Cage en Iron First. Het heeft even geduurd voor het derde seizoen van Daredevil er kwam; het tweede seizoen kwam alweer een paar jaar terug uit. Het tweede seizoen van Jessica Jones was dit jaar de eerste die in première ging, en waarschijnlijk wordt die gevolgd door Luke Cage seizoen 2 die vanaf de zomer te zien is. Daredevil seizoen 3 zal dus ook in de loop van het jaar in première gaan, al is nog niet precies bekend wanneer.

Door: Rick van de Lustgraaf

Beeld: Netflix
© Alles over Series

Lees ook