Spike Lee’s ‘She’s Gotta Have It’ komt naar Netflix

Dertig jaar geleden zette Spike Lee zichzelf op de kaart met zijn baanbrekende film over een vrijgevochten artiest die het voor zichzelf wil maken in Brooklyn, New York. Nu is Nola Darling terug! In Spike Lee’s allereerste serie brengt de Oscar-genomineerde regisseur / schrijver de new & improved versie van She’s Gotta Have It op 23 november naar Netflix.
In deze sexy komedie maken we kennis met Nola Darling, een no-nonsense chick van eind 20 die probeert zichzelf te definiëren en ondertussen haar tijd en aandacht moet verdelen over haar vrienden, haar baan en haar drie lovers: het te knappe, gecultiveerde Model Greer Childs, de Gereserveerde Investeerder Jamie Overstreet en Da Original B-Boy Sneakerhead, Mars Blackmon. Nola is wie ze is – uitgesproken, gecompliceerd, progressief, gepassioneerd en sexy.

Spike Lee heeft de 10 afleveringen van de serie geregisseerd en geproduceerd. Tonya Lewis Lee is Executive Producer; Barry Michael Cooper en Lynn Nottage zijn als producent verbonden aan de serie. She’s Gotta Have It werd door Lee tijdens de lange, hete zomer van 1986 in twaalf dagen gedraaid, en werd de doorbraak in zijn carrière. De film introduceerde een nieuw perspectief op hoe Afro-Amerikanen worden geportretteerd in films. De 2017-versie van She’s Gotta Have It is Spike Lee’s eerste TV-serie.
© Alles over Series

Lees ook