Nieuw op Netflix in april

serie La Casa De Papel

April komt alweer om de hoek kijken en natuurlijk lanceert Netflix ook die maand weer een reeks nieuwe series! Bekijk hieronder een uitgebreid overzicht van alle nieuwe series, seizoenen en afleveringen in april op Netflix. Zodat je je goed kan voorbereiden op een nieuwe maand!The Alienist Seizoen 1
Vanaf 19 april 2019

New York City, 1896. Een reeks angstaanjagende, gruwelijke moorden heeft de stad in zijn greep.

La Casa De Papel Seizoen 2
Vanaf 16 april 2018

De perfecte roof, de perfecte gijzeling en ook nog de perfecte verrassing creëren. Het is een grote opgave die acht mensen aangaan in de serie. De mega spannende Spaanse thrillerserie moet de bandieten 2,4 miljard euro op gaan leveren. Het eerste seizoen van La Casa del Papel eindigde nogal open en liet de kijker met veel vragen achter. La Casa del Papel seizoen 2 zal hier antwoord op geven.

Lost in Space Seizoen 1
Vanaf 13 april 2018

De Robinson-familie, onderdeel van een hoogopgeleide missie om een nieuwe kolonie in de ruimte te vestigen, wordt onverwachts uit koers gezet en dwingt hen te landen op een verloren planeet. Gevaar zal er zeker zijn.

My next guest needs no introduction with David Letterman: Jay-Z
Vanaf 6 april 2018

David Letterman keert terug naar de televisie met een Netflix-serie van zes afleveringen van 60 minuten – My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman. Dave’s line-up van invloedrijke gasten omvat George Clooney, Malala Yousafzai, Jay-Z, Tina Fey, Howard Stern en President Barack Obama. Deze maand is het de beurt aan Jay-Z.

 

Troy: Fall of a City Seizoen 1
Vanaf 6 april 2018

Een serie waarin het verhaal wordt verteld van de 10 jaar durende belegering van Troje, die plaatsvond in de 12e of 13e eeuw voor Christus. Troy: Fall of A City is al vergeleken met Game of Thrones vanwege zijn fantasie-elementen, indrukwekkende cast en historische look.

Dope Seizoen 2
Vanaf 20 april 2018

Deze pakkende serie, gefilmd vanuit het perspectief van dealers, gebruikers en de politie, biedt een vernieuwende kijk op de oorlog tegen drugs.

 

3% Seizoen 2
Vanaf 27 april 2018

De wereld is verwoest. Voor 3% van de bevolking – zij die het waard zijn – is er een toevluchtsoord…

Jane the Virgin seizoen 3
Vanaf 17 april 2018

Jane Villanueva heeft gezworen kuis te blijven tot haar huwelijk, maar als ze ontdekt dat ze zwanger is door een medische fout, moet ze haar toekomstplannen heroverwegen. Het derde seizoen komt naar Netflix in Nederland in april, maar is in België niet beschikbaar.

WEKELIJKS

Maandags

Ash vs. Evil dead, seizoen 3 vanaf 2 april

The 100, seizoen 5 vanaf 30 april

Dinsdags

Black Lightning, seizoen 1 vanaf 3 april

Woensdags

The Originals, seizoen 5 vanaf 25 april

Donderdags

Designated Survivor, seizoen 2 vanaf 5 april

Riverdale, seizoen 2 vanaf 19 april

En tot slot de Netflix Original series voor kinderen die aan het aanbod worden toegevoegd:

The Boss Baby, seizoen 1. Vanaf 6 april 2018

 


© Alles over Series

Lees ook