Nieuw op Netflix week 14: Onze Serietips

serie La Casa De Papel

Heb je ongeveer alle series op Netflix al gekeken? En ben je opzoek naar iets nieuws, maar weet je niet zo goed wat je nou eigenlijk echt wil kijken? Dan ben je hier op het goede adres. Want ook deze week voegt Netflix een hoop toe aan het aanbod. Wij hebben een paar Netflix serietips voor je uitgelicht, die deze week aan het aanbod worden toegevoegd.

My Next Guest Needs No Introduction: Jay-Z
Vanaf 6 april is David Letterman is weer terug te vinden op je beeldscherm! In samenwerking met Netflix heeft ontwikkelde hij het programma: My Next Guest Needs No Introduction. In de zesdelige serie gaat Letterman in gesprek met zeer invloedrijke en bijzondere artiesten. Elke maand verschijnt er een nieuwe aflevering op Netflix. Barack Obama, George Clooney en Tina Fey waren al eerder te gast bij Letterman en deze maand is het de beurt aan misschien wel de beste rapper van de wereld: Jay-Z.

Letterman en Jay-z gaan in gesprek over het feit dat de moeder van de rapper eindelijk uit de kast durfde te komen en welke kwaliteiten een goede rapper moet hebben. De twee gaan het gesprek aan op een leuke en sympathieke manier. De vragen zijn uitstekend en de rapper is verassend charismatisch. Als je weer interesse hebt in het leven van de hiphop artiest of gewoon graag een goed interview kijkt, dan is deze serie precies in jouw straatje.Bekijk hier de trailer:

Troy: A Fall of a City

Pak je schilden, zwaarden en paarden want vanaf 6 april kunnen we genieten van de nieuwe BBC serie: Troy: A fall of a city. De serie vertelt het verhaal van de wel bekende oorlog in Troy (je weet wel van dat paard?)

De serie speelt zich af over acht afleveringen. We volgen de hoofdrolspeler Paris, een jonge herder die in aanraking komt met de goden. Door deze ontmoetingen gaat Paris een verandering door en leert zichzelf extra goed kennen. Door deze nieuwe inzichten begint hij de strijd tegen het kwaad en begint de oorlog die de stad uiteindelijk zal doen vernietigen.

De serie werd aanvankelijk vergeleken met Game of Thrones door de prachtige landschappen, gewelddadige en seksuele scenes. Of het net zo goed is als de Game of Thrones serie moeten we even afwachten…

Bekijk hier de trailer:

La Casa de Papel: Seizoen 2

We moesten even wachten op de specifieke datum, maar nu weten we het zeker! 6 april verschijnt het tweede seizoen van La Casa de Papel op Netflix. De ontzettend spannende Spaanse serie hield iedereen onverwachts in zijn greep. De trouwe fans van de serie weten dat het eerste seizoen nogal abrupt afliep maar gelukkig gaat seizoen 2 precies verder waar we gebleven waren.

Wat er precies gaat gebeuren is nog niet bekend, dat houdt Netflix nog even goed geheim. De groep criminele specialisten zit nog steeds vast in het Spaanse nationale munthuis, maar voor hoe lang nog? Kunnen de bankrovers uitbreken en zo 2,4 miljard euro buitmaken? En hoe gaat The Professor zijn gedachtenspelletjes voortzetten met detective Raquel Murillo? We hoeven gelukkig niet lang meer op de antwoorden te wachten, vanaf 6 april staat het volledige tweede seizoen online.

Bekijk hier de trailer:

Geschreven door: Rosa Wierda
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook