De top 10 meest gedownloade series van 2017

meest gedownloade series

Met het aftellen naar 2018 is het tijd voor lijstjes, niet alleen van de beste series maar ook van de meest gedownloade series. De cijfers van Torrentfreak van het jaar zijn weer bekend gemaakt en daarbij staat Game of Thrones net als vorig jaar op de eerste plek.

De volledige top 10 ziet er als volgt uit:  1. Game of Thrones
  2. The Walking Dead
  3. The Flash
  4. The Big Bang Theory
  5. Rick and Morty
  6. Prison Break
  7. Sherlock
  8. Vikings
  9. Suits
  10. Arrow

Lucifer, The Grand Tour en Westworld stonden vorig jaar nog op de lijst, maar staan er dit keer niet op. Arrow is van de vijfde naar de tiende plek gedaald en Rick and Morty is de hoogste nieuwe binnenkomer.

Het is daarmee het zesde achtereenvolgende jaar dat Game of Thrones bovenaan dit jaarlijkse lijstje prijkt. Dit jaar werd natuurlijk ook een aflevering eerder online gezet, dan dat HBO deze uitzond, wat ook onder HBO- abonnees kan hebben gezorgd dat ze deze illegaal besloten binnen te halen.

Beeld: HBO


© Alles over Series

Lees ook