Nu op Netflix: Stranger Things seizoen 2

Stranger Things seizoen 2

Het heeft iets meer dan een jaar geduurd, maar we kunnen weer Stranger Things seizoen 2 gaan bingen. Alle nieuwe afleveringen van de serie is namelijk toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Wij zetten nog even op een rij welke vragen we hadden na het eerste seizoen, waarvan we hopen dat het tweede seizoen een antwoord brengt.

Wat is er gebeurd met Eleven?We weten dat Milly Bobby Brown weer van de partij is in dit seizoen, maar wat gebeurde er met haar nadat ze verdween na het vermoorden van het monster in de seizoensfinale?

Leeft Dr Brenner nog?

Het leek erop dat ‘papa’ aan zijn einde kwam, maar de camera draaide net weg voor je het echt kon zien. “Als kijker van de show zou ik erg ontevreden zijn als dat zijn dood was,” zei schrijver en producent van Stranger Things Matt Duffer in een interview tegen IGN. “Hij verdiende een ander einde dan dat.” Was dat een hint over het lot van Dr Brenner?

Hoe gaat het met Will?

Aan het einde van het seizoen kwam Will veilig thuis na zijn avontuur in the Upside Down, maar hij gaf wel een naaktslak over, iets dat hoort bij die wereld. Op welke manier is hij nog verbonden met de Upside Down?

Gaat het wat worden tussen Jonathan en Nancy?

Aan het einde van het eerste seizoen koos Nancy voor een relatie met Steve. Maar ze gaf Jonathan wel een camera cadeau, iets dat erop wijst dat ze om hem is gaan geven. Grote kans dat deze driehoeksverhouding in de serie een rol blijft spelen!

Wie waren 001-010?

We weten dat Eleven het nummer 11 kreeg, maar hoe zit het dan met de tien kinderen waarop werd getest voor haar? Leven die nog? Er zijn een aantal kinderen aan de cast toegevoegd dus er is een kans dat het daarbij gaat om andere kinderen waarop getest werd.

Hoe zit het met de moeder van Eleven?

Er werd niet met zoveel woorden gezegd dat Terry Ives de moeder is van Eleven maar het zou kunnen. Ives deed toen ze zwanger was immers mee aan de testen van MKUltra en beschuldigde Brenner van het kidnappen van haar dochter. Het blijkt ook dat dit personage in het tweede seizoen zal opduiken, dus wie weet blijkt het hier dan inderdaad te gaan om de moeder van Eleven. Dat is in ieder geval een van de fan theories.

Wordt Stranger Things seizoen 2 net zo goed als het eerste?

Laten we het hopen! Stranger Things was een van de leukste tv serie verrassingen van vorig jaar en vormde een serie met een heel hoog binge gehalte. Hopelijk gaat het tweede seizoen net zo sterk door waar we gebleven waren!


© Alles over Series

Lees ook