Nieuw op Netflix in februari

Netflix in februari

Met de avondklok op de loer plaatst Netflix in februari weer een groot aantal nieuwe series op het platform. Dat wordt bingen! Lees hier wat er te zien is op Netflix in februari.

Firefly Lane
Vanaf 3 februari
In Firefly Lane, een dramaserieserie die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Kristin Hannah, draait het om een langdurige vriendschap tussen Tully (Katherine Heigl van Grey’s Anatomy) en Kate (Sarah Chalke uit Scrubs). Zij kennen elkaar al meer dan dertig jaar, hebben lief en leed gedeeld, zijn door veel ups en downs gegaan en hebben hele andere paden gevolgd. De een koos voor bekendheid en rijkdom en de ander voor het huwelijk en moederschap.Hache: Seizoen 2
Vanaf 5 februari
Hache is een Spaanse serie geïnspireerd op een waargebeurd verhaal en volgt Helena (Adriana Ugarte) die in de jaren zestig begint als prostituee in de handen van Malpica (Javier Rey), het hoofd van een maffiabende. Al snel verovert ze zijn hart en blijk dat Helena zelf een prima zakenvrouw is en maakt zelf carrière in het kartel. Een jaar na het einde van seizoen 1 grijpt Hache de kans om een heroïneproductielab op te starten, maar samenzwerende medewerkers en een onrustwekkend familielid zitten haar plannen in de weg.

Invisible City
Vanaf 5 februari
Ook Invisible City komt naar Netflix in februari. Na het vinden van een vreemd dood dier op het strand in Rio de Janeiro, raakt rechercheur Eric (Marco Pigossi) van het milieupolitiebureau verwikkeld in een strijd tussen de zichtbare wereld en een ondergrondse wereld die wordt bewoond door mythische wezens die zijn ontstaan uit een diepe lijn van Braziliaanse volksverhalen. Een wereld die meestal onzichtbaar is voor mensen.

Run On
Vanaf 10 februari
Run On is een Zuid-Koreaanse televisieserie met in de hoofdrollen Im Si-Wan, Shin Se-Kyung, Choi Soo-Young en Kang Tae-Oh en vertelt het liefdesverhaal van Sportagent Ki Sun Gyeom, die ooit een sprinter voor het nationale team van Zuid-Korea was, en Oh Mi-Joo, een filmvertaler vindt het geweldig haar naam voor het eerst te zien tijdens een aftiteling van een film. Seo Dan-A vecht voor haar rechtmatige plaats als toekomstig hoofd van de Seomyung Group, maar door vooroordelen komt zij op de lijst van mogelijke opvolgers. Kunst majoor Lee Youn-Hwa verschijnt in het leven van Seo Dan-A en zijn vriendelijke en zorgzame karakter brengt hen dichter bij elkaar.

Capitani
Vanaf 11 februari
In Capitani wordt het lichaam van een tienermeisje gevonden in het bos bij het plattelandsdorp Manscheid, ver in het noorden van Luxemburg. Detective Luc Capitani (Luc Schiltz) wordt op de zaak gezet. Met moeite om de om de gesloten, beschermende mentaliteit van de noorderlingen te doorkruisen, is Capitani afhankelijk van de hulp van Elsa Ley, een jonge en onverschrokken lokale politievrouw.

Buried by the Bernards
Vanaf 12 februari
In deze realityserie beheren de budgetgerichte Bernards hun begrafenisonderneming in Memphis terwijl ze rouwende gezinnen helpen afscheid te nemen van hun dierbaren.

Nadiya Bakes
Vanaf 12 februari
Nadiya Bakes is de serie van de winnaar van het zesde seizoen van “The British Bake Off”. In de serie neemt Nadiya Hussain ons mee naar haar favoriete onderdeel van het koken: bakken! In de verschillende afleveringen bakt ze verrukkelijke taart, lekkere cakejes en hemelse broden. Dat doet ze niet alleen, maar ze zet ook chefs die haar hebben geïnspireerd in het zonnetje door samen met hen haar favoriete recepten te maken.

The Crew
Vanaf 15 februari
De Chef van de crew van de NASCAR-garage (gespeeld door Kevin James) staat op gespannen voet met de technologische millennials die zijn ingezet om het team te moderniseren.

Behind Her Eyes
Vanaf 17 februari
De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sara Pinborough. Het vertelt het verhaal van Louise (Simona Brown), een alleenstaande moeder die werkzaam is als secretaresse en in een sleur terecht is gekomen. Als ze een avond op stap gaat raakt ze verstrikt in een verward spel als ze een affaire begint met iemand die haar baas blijkt te zijn. Daarnaast raakt ze bevriend met zijn vrouw.

MeatEater: Seizoen 9 Deel 2
Vanaf 17 februari
Gastheer Steve Rinella, die zichzelf omschrijft als buitenmens, auteur en natuurbeschermer, reist naar bekende jachtgebieden in de Verenigde Staten en zet wild uit de natuur op tafel. Hij zet zijn zinnen op wild zoals muilezelherten, eenden, wilde kalkoenen, beren en elanden.

Lovestruck in the City
Vanaf 19 februari
Een gepassioneerde architect verliest na een romantische strandvakantie zijn hart aan een onafhankelijke vrouw en probeert haar terug te vinden in de straten van Seoul.

Tribes of Europa
Vanaf 19 februari
Tribes of Europa is een sci-fi-serie op Netflix en neemt ons mee naar het jaar 2074. In die tijd wordt het continent opgesplitst in verschillende stamstaten die strijden om de macht. Drie broers en zussen, Kiano, Liv en Elija, proberen het lot van Europa te veranderen nadat ze in het bezit komen van een mysterieuze kubus.

Ginny & Georgia
Vanaf 24 februari
De nieuwe serie gaat over 15-jarige Ginny (Antonia Gentry) en haar 30-jarige moeder Georgia (Brianne How). Na jaren op de vlucht te zijn geweest zoeken moeder en dochter een normaal leven in New England, maar het verleden van de moeder bedreigt hun nieuwe manier van leven.

Canine Intervention
Vanaf 24 februari
Een gerenommeerde hondentrainer gebruikt zijn unieke methoden en technieken om gehoorzaamheids- en gedragsproblemen bij verschillende honden op te lossen.

A Love So Beautiful
Vanaf 27 februari
A Love So Beautiful is een Koreaanse drama-serie die ook op Netflix in februari wordt toegevoegd. De ups en downs van school, familie en opgroeien testen de genegenheid tussen een beginnende kunstenares en haar knappe maar onverschillige klasgenoot en buurjongen. Zij bruist en draagt haar hart op haar mouw. Hij is cool en ongeïnteresseerd. Kan een onbeantwoorde verliefdheid iets meer worden?

Geschreven door: Sanne van der Linden
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook