Vooruitblik op seizoen 2 van de Netflix- serie ‘Dark’

serie Dark

Zijn jullie al helemaal klaar voor het tweede seizoen van de Netflix- serie Dark? Deze week zullen de nieuwe afleveringen op Netflix te zien zijn. Om alvast een beetje in de sfeer te komen, is hieronder de nieuwe teaser trailer te zien.In de serie Dark reizen we af naar het Duitse plaatsje Winden. Hier verdwijnen op onverklaarbare wijze kinderen. Vier families gaan verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties. De mysterieuze vermissing legt namelijk de dubbellevens en scheve onderlinge verhoudingen van vier families bloot.

Vanaf de opening van de kerncentrale in 1953 blijkt er in het grottenstelsel van Winden een gangenstelsel verborgen te liggen, dat in contact staat met 33 en 66 jaar geleden. Middels deze gangen kunnen personen in de tijd reizen en het heden beïnvloeden. In de ijzingwekkend spannende dramaserie blijken alle curieuze personages, bewust of onbewust, een connectie te hebben met het getroebleerde verleden van het stadje.

In het tweede seizoen van deze Duitse serie wordt nog meer de nadruk gelegd op het tijdreisaspect van de serie Dark en zal verder worden gegaan waar het eerste seizoen zo spannend ophield. Dark was de eerste Duitse Netflix Orginal serie en ging in 2017 in premiere op het Toronto International Film Festival. Toen de serie op Netflix werd gelanceerd, bleek deze al snel enorm populair. Een tweede seizoen kon daarom niet uitblijven en werd meteen aangekondigd. De serie Dark is een aanrader voor wie houdt van series als The Rain of Stranger Things. Vanaf 21 juni zijn alle 8 afleveringen te zien op Netflix. Dat wordt dus bingen!


© Alles over Series

Lees ook